Av David McIntyre
Oversatt av
STIAN KARLSEN

Charlie Austins to mål i andreomgang sikret nok en QPR-seier, og i tillegg ny klubbrekord med åtte kamper på rad uten baklengs.

Robert Green: 6
Skapte QPR-historie med nok en "smultring" i protokollen. Ble sjeldent stilt på prøve, men organiserte fireren foran seg bra og tok seg av de sporadiske forsøkene som kom.

Danny Simpson: 7
Nok en travel ettermiddag på høyresiden. Solid defensivt og alltid villig til å komme med offensivt.

Richard Dunne: 7
Imponerende nok en gang og var uheldig som ikke scoret i første omgang. Headingen hans vle klarert på streken. QPR har fremdeles ikke sluppet inn mål med Dunne på banen.

Clint Hill: 6
Hadde ikke mye å gjøre, men gjorde jobben sin rolig og effektivt.

Benoit Assou-Ekotto: 7
Ikke truet defensivt og kunne gå offensivt nær sagt når han ønsket. Det gjorde han og det ble det svært nær scoring av i den første omgangen.

Gary O’Neil: 6
Usynlig til tider, men la ned sin del av arbeidet. Skapte trøbbel for Barnsley fra sin høyreside når han var synlig.

Joey Barton: 7
Holdt "driven" i laget oppe når man jaktet på den viktige førstescoringen og han tok kontroll på midtbanen også når laget kom foran. Enda en god kamp fra Joey.

Tom Carroll: 7
Talentfull spiller som fremdeles lærer og har trøbbel i noen championship-kamper, men ikke i enveiskjøringer som denne. Trives når Rangers dominerer og han får litt tid med ballen i beina.

Alejandro Faurlin: 7
Også denne kampen spilte QPR med fem mann på midten, og igjen passet dette ypperlig for argentineren. Mot ett lag som hadde mange bak ballen, og egentlig ikke hadde store ambisjoner om å gå fremover og inn bak Faurlin, så kunne han føle seg komfortabel. Faurlin har fått bruke disse kampene på å bygge selvtillit, og det ser det ut til at han har klart.

Niko Kranjcar: 5
Overraskende skuffende foretilling etter den flotte hjemmedebuten mot Middlesbrough sist. Denne gangen så han ut som en spiller som mangler endel på toppformen. Adrenalinet i debuten var borte nå?

Charlie Austin: 8
Lønnsforhøyelse og en stor overgang til London, samt at det ikke gikk veldig bra til å begynne med, så er det mange eksempler på spillere i QPR som har mistet skarpheten de senere år. Det gjorde ikke Charlie og han fortjener virkelig den suksessen han nå opplever. Sto på når han ikke fikk det til, og ser ut som han er full av selvtillit nå som det går veien. To nye scoringer gjør at han nå står med fem scoringer på like mange kamper.

Junior Hoilett: 7
Utgjorde stor forskjell når han kom inn. Skapte åpningsmålet til Austin og ga QPR den farten og fremdriften som behøvdes på vingen.

U R'sss