Av LEWIS JONES
Oversatt av STIAN KARLSEN

Rob Green: 6
Var lite satt på prøve og kunne lite gjøre med de to målene. Gjorde en meget god inngripen foran føttene til Ings etter Karl Henrys håpløse tilbakespill i den første omgangen

Danny Simpson: 6
Enda en solid kamp på høyreback. Gjorde et par viktige taklinger og var god med ballen i beina. Sliter fremdeles med presisjonen på sine krossere

Richard Dunne: 5
Ble avslørt da Ings satte på toppfarten før den første scoringen, og feilplassert i oppbyggingen til det som førte til straffesparket og Burnleys andre scoring. Viste svakheter når han møtte "lure" angripere. Misset QPR's største sjanse, som burde vært mål.

Clint Hill: 7
Klarte seg langt bedre enn makker Dunne, med noen typiske harde taklinger. Var uheldig som var på det tapende laget denne dagen, og tapet var langt fra Clint sin feil.

Benoit Assou-Ekotto: 5
Skuffende av Tottenham-lånet. Så uinteressert ut i lange perioder og klarte ikke å skape noe i det offensive rommet foran seg.

Gary O’Neil: 6
Var inn og ut av kampen, men gjorde sin sedvanlige kilometer på høyreflanken.

Joey Barton: 5
Hans dårligste kamp denne sesongen. Fikk som vanlig gult etter en "sløv" takling på Keith Treacy, laget straffesparket til 2-0 og ble overløpt på midtbanen. Han spiller ikke mot Wigan onsdag på grunn av fem gule kort.

Karl Henry: 5
Startet positivt og kunne scoret, men ting ble bare verre ettersom kampen skred frem. Håpløst tilbakespill som nær førte til baklengs og mistet ballen i forkant av det første målet. Bør ikke føle seg trygg på å starte onsdag.

Junior Hoilett: 6
Var en trussel tidlig i kampen, men sistepasningen satt dårlig og han forsvant ut av kampen da QPR trengte offensivt skyts.

Niko Kranjcar: 6
Etter at Kranjcar styrte showet mot Millwall så var Burnley påpasselige med å stoppe spillet rundt ham. Kroaten fikk aldri kampen inn i sin bane og vi så lite til hva han kan.

Charlie Austin: 6
Fikk absolutt ingen støtte på topp, i sin retur til Turf Moor. En dag den forhenværende Burnley-stjernen bør glemme fortest mulig

Jermaine Jenas: 6
Kom inn for Henry etter det første målet, men klarte ikke å sette sitt preg på matchen

Matt Phillips: 6
Ikke en spiller som er tiltenkt å komme inn fra benken og forandre matchen. Så sulten ut, men har fremdeles tilgode å imponere i QPR-trøya.

Javier Chevanton: 6
Løp ivrig og mye etter at han kom inn for Kranjcar, men uten det helt store resultatet.