Av STIAN KARLSEN

Robert Green  7
Bunnsolid. Trygg både i felt og på strek. Spiller med høy selvtillit, men blir ikke stilt på mange utfordringer.
 
Benoit Assou-Ekotto  8
Banens beste. Defensivt full kontroll og viser ballferdigheter av høy klasse. Alltid villig offensivt og har en god innleggsfot når han blir satt opp.
 
Clint Hill  7
Er en bauta. Gjør ingen synlige feil og spiller med autoritet som kaptein. Solid i lufta og det ser ut som han har blitt tryggere med ballen i beina enn på lenge.
 
Richard Dunne  7
Vanskelig å sette fingeren på noe av det Dunne gjør. Har full kontroll sammen med resten av backrekka. Så lenge ikke midtstopperparet blir utfordret på fart så er de ligaens beste!
 
Danny Simpson  7
Knallhard spiller som er vanskelig å møte. God til å posisjonere seg og gjør veldig ofte de riktige valgene. Litt slurv i pasningsspillet.
 
Niko Kranjcar  5
Det er enkelt å se hvilken kvalitet som bor i Kranjcar. Mot Charlton ble det litt for mye "fiksfakserier" som ender med balltap, og gjerne i litt farlige områder. Kranjcar skal ha kreditt for at han legger ned mye arbeid til tross for at han ikke helt har dagen.
 
Joey Barton  6
Ikke Joey's beste kamp, men står til absolutt godkjent. Litt for mange pasningsfeil til at det blir noen mer. Kjemper, løper og takler godt. Fikk sitt vanlige gule kort.
 
Gary O'Neil  7
Igjen solid kamp. Mer involvert enn noen gang og gjør knapt en pasning feil. Litt for mange av pasningene er dog av typen støtte eller på tvers, men Gary gjør virkelig grovjobben på midtbanen.
 
Jermaine Jenas  6
Brukbar de første 45. Kommer til noen halvfarligheter men er ikke veldig giftig foran motstanderens kasse. Gikk ut i pausen med føling av skade?
 
Matthew Phillips  7
Et voldsomt aktivum de første 20 minuttene. Alt foregikk på hans høyreside og backen til Charlton var svimmel opptil flere ganger. Lager flere cornere og kommer til gode innlegg. Burde holdt lenger, og det er tydelig at han mangler en del fysisk form før han er i nærheten av å holde 90 minutter. Det man ser i innledningen er likevel utelukkende positivt.
 
Karl Henry  6
Kommer inn for Jenas. Gjør en solid defensivt jobb uten å være veldig spennende. Spiller på det trygge og kommer godt ut av det, men noe publikumsfrieri er det ikke.
 
Charlie Austin  8
Jobber beinhardt i samtlige 90 minutter. Kommer ikke til mange sjanser, men scoringen er like velfortjent som den er strålende. Det må være litt av en boost!
Austin er en skikkelig lagspiller og går foran med beundringsverdig innsatsvilje. Vinner mange dueller og binder opp plass/spillere.