Skrevet av David McIntyre
Oversatt av STIAN KARLSEN

Rob Green: 6

Så usikker ut til tider, men produserte en kvalitetsredning nede i sitt venstre hjørne i den andre omgangen.

Danny Simpson: 5
En svak forestilling fra den vanligvis så solide høyrebacken. Ukonsentrert ved et par anledninger og mistet ballen ved egen sekstenmeter, noe som nesten førte til baklengs.

Richard Dunne: 6
Hederlig etter et par kamper under pari, men han ble sjeldent testet av Derby's tamme offensive spillere.

Clint Hill: 6
Han holder seg til det sikre, og det holder i massevis så lenge spillet foregår foran ham. Som Dunne, så gjorde han jobben når han ble satt på prøve.

Benoit Assou-Ekotto: 7
Assou-Ekotto var god på QPR sin venstreside. Med den teknikken han fremviser så er han udiskuterbart en klasse for god i championship.

Matt Phillips: 8
Uten tvil hans beste kamp i QPR-trøya. Serverte en herlig krosser i oppbyggingen til 1-0 og scoret nesten en fantastisk goal selv når han skjærte inn fra høyre og sendte i vei et glimrende skudd som endte i undersiden av tverrliggeren. Har noen svake øyeblikk, men det må man regne med etter det skadeavbrekket han har hatt. Uansett var dette et stort steg i riktig retning for ham.

Joey Barton: 6
Prøvde å få kampen inn i hans bane med enkelt pasningsspill, men Derby kan være fornøyd med sin kamp på midten hvor de jobbet hardt. Barton fikk aldri kampen helt dit han ønsket.

Alejandro Faurlin: 7
Han styrker og svakheter kom begge til syne i denne kampen - ikke minst på hans glimrende frispark som sørget for seiersmålet. Faurlin har alltid vært profesjonell og lojal mot klubben så det ville være veldig trist dersom han, noe som er veldig sannsynlig, blir på sidelinjen med enda en langtidsskade i kneet.

Junior Hoilett: 6
Et stort lyspunkt i perioder og gjorde sin del av det defensive arbeidet, men alt i alt var han for lite involvert. Er ikke lenger i samme form som tidligere i høst.

Jermaine Jenas: 6
På riktig sted til riktig tid når han scoret åpningsmålet og gjorde en god jobb i den offensive midtbanerollen i fraværet av andre alternativer.

Charlie Austin: 6
Jobbet hardt, men det var ikke hans beste dag. Hans gjennomgående kjempende stil vil gjøre at han får bedre dager, og han kommer til å score flere mål for QPR.