Av David McIntyre
Oversatt av
STIAN KARLSEN

Rob Green: 7
Ble nesten ikke testet, men var solid når det trengtes. Sikret en tangering av klubbrekorden med syv strake kamper uten baklengs.

Danny Simpson: 8
La ned enormt med arbeid fra sin høyreback. Solid defensivt og kjapp til å komme seg fremover. Hadde en dårlig dag mot Yeovil sist uke, men viser at formen er god her.

Richard Dunne: 7
Veldig komfortabel fra sin midtstopperplass da laget hadde tre sentrale midtbanespillere denne matchen. De tre gjorde manns jobb og ga backfireren vanntett beskyttelse.

Clint Hill: 7
Ærlig og hardtarbeidende i sin opptreden frem til han måtte ut med en hodeskade sent i oppgjøret

Benoit Assou-Ekotto: 7
En stor forskjell på Championship og Premier League er kvaliteten på offensive kantspillere. Har vanskelig for å tro at noen lag i denne divisjonen vil gi toppspilleren Assou-Ekotto store problemer. Surfet gjennom denne matchen og kan ende med å surfe ut resten av sesongen.

Gary O'Neil: 7
Enda en spiller som la ned enormt med arbeid. Gjorde en god jobb på høyresiden, og dukket opp sentralt ved noen anledninger. Var uheldig som ikke scoret.

Joey Barton: 7
Fortsetter med å dominere Championship. Ryddig og pent gjorde han jobben som "limet" på midtbanen.

Tom Carroll: 6
En fin spillertype, og det hjalp ham definitivt at Rangers stilte med tre sentralt på midten, men er han klar for fast spill i Championship? Har åpenbart kvalitetene og viste dem når Rangers hadde kontroll på matchen.

Alejandro Faurlin: 7
Nok en spiller som syntes det var fint med en overbefolket midtbane. Selvtilliten hans har nok blitt påvirket av noen dårlige kamper den siste tiden, og han så usikker ut innledningsvis. Kjempet seg inn i kampen og ble bare bedre før han ble byttet ut. Perfekt type kamp for Ali. Akkurat hva han trengte nå.

Niko Kranjcar: 9
Uttrykket "proper footballer" er kanskje for mye brukt, men når en mann kontrollerer høye pasninger med utsiden av foten og sprer perfekte krosspasninger så er han definitivt en "proper footballer". Kranjcar var simpelthen fantastisk - og det når han ikke er 100% matchfit!

Charlie Austin: 7
Ting har ikke bare gått Austins vei siden han signerte, men han har stått på og fortjener "gjennombruddet" han har hatt med to straffer i løpet av de to siste matchene.