Av STIAN KARLSEN

Rob Green: 7
Gjorde sakene sine solid både i feltet og på streken, pluss for gode igangsettinger. Tar scoringen på en veldig god dag?

Danny Simpson: 7
Løper mye og kommer offensivt til nytte med sin gode innleggsfot. Når samarbeidet med Phillips blir enda bedre så får vi en fryktet høyreside. Defensivt hadde Danny stort sett veldig god kontroll.

Richard Dunne: 7
Er tryggheten selv og gjør de riktige tingene hver gang han blir satt på prøve. Så lenge han ikke blir utfordret for mye på fart så er Richard dønn solid. Ut i pausen med ryggtrøbbel.

Clint Hill: 7
Burde jobbet på atomkraftverk den godeste Clint, for her er det sikkerhet i førersetet. Rydder unna i stor stil, men unødvendig å klinke ballen ut av stadion. Har bra kontroll på defensive dødballer.

Benoit Assou-Ekotto: 6
Litt rotete kamp av BAE. Er som vanlig offensiv, men et par tilfeldigheter og småblundere gjorde at Reading produserte mest på hans venstreside. Er trygg med ball, men i overkant nonchalant til tider?

Matt Phillips: 7
Veldig livlig forestilling. Var et konstant uromoment og kom til mange innleggsposisjoner. Dessverre gikk for mange av innleggene i motstanderbein, men det er ikke vanksleig å se at kombinasjonen Austin/Phillips kan bli ei kruttønne utover sesongen.

Gary O’Neil: 8
Erstattet Faurlin fra sist. O'Neil gjør en av sine aller beste kamper i QPR. Jobber og sliter, strør pasninger, kjører fine kombinasjonspill og slår innlegg med kvalitet. Dekker store deler av banen og gjør det med stil. Blir ofret til fordel for Johnson når laget kommer under.

Joey Barton: 7
Reddet det ene poenget for QPR med et glimrende frispark. Litt av og på ellers, men viser klasse når laget trenger det som mest. Siste 20 minuttene er han nesten en hel midtbane alene!
Hadde Joey vært så god hele tiden, så hadde det vært vanskelig å klage. Dessverre var det endel å plukke på både i pasningsspill og posisjonering den første timen. På bærtur i markeringen av McCleary ved ledermålet til Reading.

Junior Hoilett: 8
Hoilett var stor i innledningen. Danset forbi motstanderne med ballen i beina og med mye fremdrift. Skapte farligheter gang på gang. Var uheldig som ikke fikk både en og to scoringer. Har en herlig tyngdeoverføring når han er påslått. Forsvinner utover i 2 omgangen, og de siste 20 minuttene burde han kanskje vært tatt av. Håper skaden ikke er for alvorlig, for Junior i storform er både underholdene og god!

Jermaine Jenas: 5
Den soleklart mest usynlige på banen den halvtimen han fikk. Var lite involvert til tross for at QPR kjørte kampen i nesten hele perioden han var på banen. Ut med strekk.

Charlie Austin: 6
Jobber noe voldsomt og legger ned mange kilometer i løpet av kampen. Denne gangen kom han også til flere store muligheter. Burde satt minst en av dem, men en god McCarthy forhindret ham hver gang. Vil få mer bruk for sin timing og hodestyrke dersom vingspillet fortsetter som mot Reading.
 
Niko Kranjcar: 5
Kom inn for Jenas etter halvtimen. Kranjcar kan langt bedre enn dette. Virker litt uinteressert og mangler 10% i duellene. Redd for å bli skadet?
Når man mangler 10% i duellene faller man gjennom i championship, og Niko var langt fra å være blant de beste på banen. Viser frem silkefoten av og til, men det ble for mye sparebluss i denne matchen.

Nedum Onuoha: 7
Kom inn for Dunne ved pause. Kan se at han ikke har spilt på to måneder, men løser likevel oppgaven på imponerende vis. Har en fart som våre andre midtstoppere bare kan drømme om. Få blikket, roen og kontantheten til Dunne, samt fandenivoldskheten til Hill så har vi den perfekte midtstopper.

Andy Johnson: 7
Andy viser seg frem så fort han får muligheten. Har en herlig innstilling og blir nesten belønnet med seiersmålet mot slutten av matchen. Det viktigste er at han nå ser skadefri ut, og at han holder seg slik i tiden fremover. Godt for ham og få en halvtime fotball uten kluss.


U R'sss