Vurdert av STIAN KARLSEN

Det er ikke til å komme fra at det var slett laginnsats på Old Trafford. Langt mellom høydepunktene selv om det ikke er borte mot Manchester United vi skal hente poengene som sikrer oss Premier League-spill også i 2014/15. Vi triller terningkast på innsatsen!

Robert Green                              

 Terning QPR 3_75x75.png
Den første baklengsen bør han ta delvis skylden for. Kunne med litt hell ha tatt en av de andre også, men kan vel sant og si ikke lastes for noen av disse. Ellers noen gode redninger fra blant annet Falcao, på en svak retur han selv hadde gitt. Totalinntrykket er at han har hatt bedre dager på jobb

Clint Hill
Terning QPR 2_75x75.png
Ingenting å bidra med offensivt fra sin venstrebackplass. Nær ved å få hodet på den første scoringen til Di Maria. Lite involvert og ble ikke utfordret nevneverdig på sin manglende fart, og når han ble det så var han ute å kjøre. Ut i pausen til fordel for Traore. 

Steven Caulker
Terning QPR 3_75x75.png
Ser trygg i første halvdel av førsteomgang. Blir frynsete og stresset når United trykker hardt på. Får lite hjelp av midtbaneleddet etterhvert og har en nærmest håpløs oppgave. Står saltstøtte på 3-0 scoringen til Rooney. 

Rio Ferdinand
Terning QPR 3_75x75.png
Vanskelig tilbakekomst på Old Trafford. Gjør en helt grei jobb, men i likhet med Caulker så blir det en kamp mot overmakten etterhvert. Klarerer mye langt mot Austin, som ble sørgelig alene. Feilplassert og opphever offsiden på 4-0. 

Mauricio Isla 
Terning QPR 3_75x75.png
Overspilt ved flere anledninger på sin høyreside. Rojo skapte grå hår i hodet på chileneren. Prøver, men offensivt får han fint lite til å stemme. Gjør ingen klare feil, men blir et par knepp for lett mot gode motspillere. 

Leroy Fer
Terning QPR 2_75x75.png
Blytung dag på jobben. Ser tung og treg ut. Enkelte glimt som viser hva som bor i ham, men helhetsinntrykket er ganske slett. Ser rett og slett ikke godt nok trent ut, og skuffet stort etter å ha vist endel bra mot Sunderland sist. 

Sandro
Terning QPR 3_75x75.png
Den i midtbaneleddet som kom best fra det i starten. Oppløftende og oppofrende de første 20 minuttene, men faller gjennom som resten av laget da United skrur opp tempoet. Ser sliten ut etter dette og trenger tydelig matchtrening. Byttet ut til fordel for Karl Henry etter 73 minutter

Niko Kranjcar
Terning QPR_75x75.jpg
Overraskende nok i startoppstillingen. Ser betydelig lettere ut enn forrige sesong. Slet noe i innledningen når laget ble liggende disiplinert og dypt. Den eneste kreative kraften offensivt for QPR utover i kampen. Skaper noe og har også lagets største sjanse rett etter pause da han setter De Gea på en skikkelig prøve fra 15 meter. Totalt sett QPR´s bestemann. 

Junior Hoilett
Terning QPR 3_75x75.png
Jobber godt defensivt i kampens første fase og så ut til å være en farlig mann på de kontringsmulighetene QPR fikk. Sluknet deretter som en fyrstikk i full storm.  Spilte han andreomgang?  Det var det ingen grunn til å registrere i så fall. Skuffende igjen dessverre...

Matthew Phillips
Terning QPR 2_75x75.png
Som sin makker på andre siden så ble det mye defensiv jobb på Phillips. Offensivt er det veldig lite å snakke om. Utfordrer aldri backen på sin side og klarer aldri å sette sitt preg på kampen. Får en stor sjanse når De Gea er på bærtur på stillingen 1-0, men er ikke kald nok i avslutningen og Evans fikk klarert. 

Charlie Austin
Terning QPR 2_75x75.png
Blir pakket inn og er fryktelig alene fra første minutt. Utgjør aldri noen trussel på egenhånd. Har en utakknemlig jobb og mangler fart for å kunne gjøre noe alene mot overmakten. Ganske sikkert en frustrerende ettemiddag for spissen. Byttet ut etter timen spilt.

Eduardo Vargas
Terning QPR 3_75x75.png
Fikk en halvtime i sin debut. Ser kvikk og rask ut i kroppen. Kampen var forlengst avgjort og lagkameratene hadde mer eller mindre resignert. Kommer til en god sjanse som han setter rett til side for målet. Relativt positivt innhopp på en ellers nitrist QPR-dag. 

Armand Traore
Terning QPR_75x75.jpg
En omgang på venstreback. Kom inn med entusiasme og var et meget oppløftende offensivt bidrag i starten av omgangen. Skapte på egenhånd QPR´s beste sjanse da han satte opp Kranjcar, og hadde flere gode raid. Defensivt meget rufsete og når de offensive bidragene også forsvant etterhvert så blir helhetsinntrykket midt-på-treet. Skal ha ros for å ha forsøkt i det minste. 

Karl Henry
Kvarter for Sandro. Grei jobb utfra hva man kan forvente, men hvorfor ikke prøve Taarabt Redknapp? 

Sum 11 mann: 30
Sum 13 mann: 37

Dette må være bunn-nivået. Barton var sårt savnet og vi ser ikke ut som et skikkelig fotball-lag.

La oss ikke dømme helt enda, men oppgjøret mot Stoke gi oss flere svar på hvor vi er på vei. 

U R´sss