Av STEINAR SÆTHER

1200px-Fulham_FC_(shield).svg.pngDessverre har ikke interessen til spillerne stått i stil med verken Warburton eller oss supportere sitt ønske, om å gjøre en hederlig innsats for å nå sluttspillet. De siste 21 poengene som ligger i potten er mest av akademisk interesse - som for orden skyld, er en annen type interesse enn det reint fotballmessige 🙂 

Som dere har lest, er jeg ikke overraska over tapene. Vi har møtt andre lag som kjemper for livet i divisjonen, og samtidig ikke har spillere som kanskje er redde for å bli skada foran sine lukrative overganger. 

I kveld kommer nabo Fulham som er i andre enden av tabellen. Opprykkssulten som klubben er, passa det dårlig med to tap av to mulige - enda dårligere enn oss, må vite. En av de to plassene som gir direkte opprykk er de nærmest sjanseløse på nå, om da ikke WBA kollapser... Spillet har ikke vært helt på jordet, så til sammen 0-5 virker urettferdig på Craven Cottage. 

Mitrovic har fått tre kampers karantene, noe som passer ekstra dårlig framover. Ellers ser det bra ut i mannskapet. Warburton må unnvære Owens som han har måttet unnvære i snart ett år, etter at spilleren forverra skaden sin helt nylig. Blant de andre ser det greit ut.

Vi må opp de to, tre hakkene jeg har prediket om siden første kamp, og som gjentok seg mot Charlton, for at vi skal fylle på med poenger av noe art. Men trur jeg på det i dag? Svaret er nei! Bortelaget har alt å spille for, og på tross av Mitrovic sitt fravær skal de klare å nette et par ganger på vår mann Kelly. Så tipset mitt er gørr kjedelige 0-2. 

Igjen, prove me wrong!