Rob Green 7
En solid tilbakekomst etter suspensjon. PGjorde en viktig redning i første omgang da han nektet Sone Aluko scoring

James Perch 7
Hadde noen problemer tidlig, og burde kanskje hatt mer hjelp fra Matt Phillips, men markerte seg mer, og bedre, utover i kampen. En god prestasjon.

Nedum Onuoha 7
En viktig spiller for Rangers. Kapteinen viser imponerende spill og bruker styrkene sine, hans tempo og kraft,  til å vinne utallige dueller. 

Gabriele Angella 7
Slurvet med ballen til tider, men samlet sett hadde italieneren også en god kamp. Hans partnerskap med Onuoha ser lovende ut.

Paul Konchesky: 6
Som Perch, forbedret Konchesky etter en usikker start og var solid nok.

Karl Henry 5
Ute av det for øyeblikket og hans lite effektive spillestil kan sette Chris Ramsey sin lojalitet til ham på prøve når Sandro er tilbake i troppen.

Alejandro Faurlin 7
Måtte løpe mye når Hull dominert tidlig. Men når de gikk tom for ideer, så ble han mye mer innflytelsesrik. Dikterer spill på midtbanen glimrende når det gis plass.

Matt Phillips 7
Forårsaket mange problemer for Hull, ikke minst når han slo innlegget tilTjaronn Chery, som burde ha scoret.

Massimo Luongo 5
Har helt opplagt evnene, men når du er sliten så går ikke ting helt veien. Ble for treg til å slippe seg tilbake på midtbanen når Henry og Faurlin ble overkjørt i første omgang.

Chery Tjaronn: 6
En skrekkelig miss i den andre omgangen skjemmet hva som var en flott kamp for hans del. Nederlenderen var hele tiden livlig, alltid villig til å skyte, og hans dødball førte til å ledermålet

Charlie Austin 8
Økte antallet scoringer denne sesongen til seks og jobbet knallhardt hele veien. Ser ut som han trives bedre og bedre med de han har rundt seg og som lagspiller ser han mye bedre ut nå.