Idrissa Sylla scoret sitt tiende mål for sesongen, men kunne ikke forhindre at QPR tapte sin femte kamp på rad. Opprykksjagende Sheffield Wednesday forlot Loftus Road med tre poeng etter å ha vunnet 2-1.

Etter nok en dårlig første omgang så gjorde QPR et noe bedre inntrykk etter pausen også i denne matchen.
Når det er sagt, så satte ikke laget Wednesday-keeper Westwood på de helt store prøvelsene. Bortelaget vant fortjent på Loftus Road, for første gang på 9 forsøk

5 x endringer
Som i fredagens 1-0 tap mot Bristol City, så gjorde Holloway igjen fem endringer i sin startoppstilling. Akademi-produktet Michael Petrasso fikk sin første seniorstart denne sesongen, sammen med Jamie Mackie, James Perch, Jack Robinson og målscorer Sylla.

Borte fra laget og troppen som startet på Ashton Gate var en skadet kaptein Nedum Onuoha (hjernerystelse) og Darnell Furlong. Yeni Ngbakoto, Matt Smith og Pawel Wszolek måtte ta til takke med en plass på benken denne gangen.

Denne ettermiddagen stilte QPR  i en 3-5-2 formasjon med disse spilerne: Alex Smithies; Perch, Lynch, Bidwell; Petrasso, Luongo, Manning, Freeman, Robinson; Mackie, Sylla.

Oppkriftsmessig borteledelse
Sheffield Wednesday skulle ta ledelsen etter 12 minutters spill. QPR klarte ikke klarere Pudil sitt innlegg fra vår venstreside, det endte med at ballen spratt opp i ansiktet på en forjamset James Perch og la seg til rette for Adma Reach som klinket ballen i mål fra 10-11 meter. Smithies hadde ingen muligheter til å hindre baklengs.

Strålende angrep, goalgetterscoring
9 minutter senere er lagene like langt etter strålende angrepsspill fra QPR. Det ender med at Jamie Mackie går overende i feltet og skriker etter straffe. Idrissa Sylla ropte ikke på straffe, men jaktet den løse ballen i feltet. Han fikk tåa på ballen først og kunne sette ballen i mål på ekte goalgettervis. Sylla har målteft, det er det liten tvil om. 10 scoringer har det blitt denne sesongen.

Ny borteledelse
Gleden varte selvsagt ikke evig, eller rettere sagt 10 minutter. Frispark fra midt på halvdelen blir slått mot bakerste stolpe. Dårlig markering gjør at Jordan Rohodes stiger til værs helt alene på fem meter. Alexander Smithies gjør en helt fantastisk redning, trolig en av de beste hele sesongen, men må gi retur. Dessverre for Smithies og QPR så kan bortelagets Pudil stå helt umarkert og nikke inn 1-2 enkelt.

QPR skapte litt trøbbel for bortelaget før lagene gikk til pause, men Sylla sin heading etter innkast fra Robinson var det nærmeste laget kom. Keeper Westwood hadde god kontroll på avslutningen og fikk slått den over tverrliggeren.

Byttene hjalp ikke
Inn til den andre omgangen kom Kazenga LuaLua. Petrasso fikk ikke mer enn 45 minutter og ble igjen i garderoben. Petrasso var veldig anonym og utilpass i sin høyre vingbackrolle den omgangen han spilte.

Laget begynte den 2 omgangen best, men skapte lite farligheter. Bidwell kom til skudd etter et Freeman-frispark, men ballen gikk godt over målet til Westwood.

Rundt timen var spilt når Rhodes prøvde seg igjen, men Smithies nektet ham scoring på heading også ved denne anledningen.
Like etter kom Washington inn for Jack Robinson. Da det ikke resulterte i scoring så kom det tredje og siste byttet kvarteret før slutt. Smith kom på banen på bekostning av Manning.

Smith kom til QPR´s beste mulighet i omgangen ved en heading et par meter utenfor. Den var i realiteten ikke veldig stor den sjansen heller.....

Forestieri burde avgjort kampen etter 82 minutter da han ble stående på seks meter med god oversikt, etter en dårlig klarering i QPR-forsvaret. James Perch var på gyngende grunn, men fikk blokkert skuddet på fremragende vis.

Til tross for fire tilleggsminutter så skjedde det ikke stort mer i dette oppgjøret. Sheffield Wednesday kunne dra hjem med tre viktige poeng som gjør at de fremdeles ligger på playoff. Med tre kamper igjen ligger nå QPR på 17 plass. Mye skal fremdeles gå galt for at man skal rykke ned, men den faren burde vært ryddet av veien for lenge siden!

For mye rokeringer?
Fem strake tap i den posisjonen laget ligger er rett og slett for svakt. Når skal Holloway finne seg en 11ér å være trofast mot? Nå forandres halve laget i hver match. Det eneste som er relativt stabilt er forsvaret, som til gjengjeld er det mest ustabile man har ute på banen. Uten Smithies hadde de tre/fire/fem som får tillit i det bakerste leddet vært pissa på omtrent i hver match!

Nå må plassen sikres....

Hvem utmerket seg?
Ryan Manning gjør en av sine bedre opptredener i QPR-trøya, hvis man skal tro vanligvis så pålitelige West London Sport. Godt pasningsspill og den klart mest kreative spilleren på hjemmelaget.

Av samme medie blir Jake Bidwell, sammen med Petrasso, trukket frem som de spillerne som utpekte seg negativt. Vi kan allerede konkludere med at Jake Bidwell har vært en av sesongens skuffelser etter overgangen fra Brentford i fjor sommer. Han har spilt mye, men har ikke levd opp til de høye forventningene som var knyttet til ham.

Til helgen venter nettopp Brentford på motsatt halvdel. Lokaloppgjør og det faktum at vi begynner å få noe å spille for gjør at vi må kunne forvente en helt annen innstilling og fighting-spirit i det oppgjøret.

QPR-Sheffield Wednesday 1-2 (1-2)