Nå er det trøstesløst magre tider. QPR er inne i en blindgate som ser ut til å ende opp i at laget er uten sjanser til å nå målsetningen om direkte opprykk denne sesongen.

Tap 1-0 mot Charlton er rett og slett ikke bra nok og det hjelper heller ikke på at opprykksrivalene Burnley og Leicester satdig er på vinnersporet!

Det var to lag i dårlig form som møttes lørdag ettermiddag. QPR kom fra to strake tap mens Charlton på sin side hadde tapt fire på rad og ikke vunnet en kamp siden Boxing Day.

Ravel Morrison, på lån fra West Ham, debuterte for QPR. Med regelen om at kun fem mann på lån er lovlig i matchtroppen, så ble både Assou-Ekotto og Kranjcar (offisielt sett ute med strekk) denne gangen henvist til tribuneplass. Harry valgte følgende mannskap på The Valley:

Green var som vanlig burvokter med Hughes, Onuoha, Dunne og Hill i forsvaret.
Hoilett, Jenas, Carroll, Traore, Morrison dannet midtbanen og Kevin Doyle nok en gang ensom ulv på topp.

Charlton nærmest
Den første omgangen ble nitrist sett med offensive QPR-øyne. Ikke et eneste kvalifisert skudd på mål. Noe løskrutt fra gode posisjoner ble avfyrt, men ingen av dem innenfor treverket. Treverket traff imidlertid Charlton-laget to ganger på kort tid rett før kvarteret var spilt. Cousins traff stolperoten med ett skudd fra drøye 20 meter. På returen var Reza Ghoochannejhad men han klarte på utrolig vis å plassere ballen i tverrliggeren fremfor i det åpne buret. Heldige QPR var det klart førende laget spillemessig, men omgangen endte 0-0. Den beste muligheten for nettkjenning var da Onuoha ble lagt i bakken inne i sekstenmeteren til Charlton. Den kunne dommer Ilderton ha blåst straffespark på. Charlton var akkurat så dårlige som man kunne forvente på forhånd.

Hoilett ut, Keane inn
Rett før timen spilt ble Will Keane satt på banen. Han erstattet en, nok en gang, skuffende svak Hoilett. Charlton var mer med spillemessig i den andre omgangen, men det var langt mellom sjansene til begge lag. Morrison fikk QPR sin største sjanse da han ble satt opp av Kevin Doyle, men avslutningen skled av foten fra en glimrende posisjon.

Åpnet seg
QPR satte inn Benayoun for Carroll (ny svak kamp) og Maiga for Doyle uten at det hjalp nevneverdig. Kampen vippet frem og tilbake når kampuret nærmet seg 90 minutter. Det ble mye nesten i begge ender av banen.Fire tilleggsminutter besluttet dommerstanden at kampen trengte.

Redning, corner og avgjørelse
To minutter inn i overtiden sendte Ajdarevic avgårde en suser som krevde en god redning fra Robert Green. Green bestod prøven, men måtte gi til en corner.

Det ble skjebnesvangert,  for den påfølgende corneren endte i det defintive nådestøtet. Hjemmelagets kaptein Johnnie Jackson steg til værs på bakre stolpe og satte pannebrasken til fra skrått hold. 1-0 til hjemmelaget, ellevill jubel og tre poeng til laget i poengnød. Nedturen til bortelaget var fullstendig, komplett og smått tragisk. Laget tuslet slukøret av banen uten poeng for tredje gang på rad. Dette var helt håpløst rett og slett.

Hva kan man si etter et slikt tap?
Ord blir overflødige. Tabell og form sier det aller meste. Vi er nå syv poeng bak den andre direkte opprykksplassen og i elendig form. Fortsetter laget slikt skal vi være fornøyd dersom man klarer en playoff-plassering.

På en dårlig dag så er det fremdeles de defensive spillerne på laget som gjør den beste jobben. Best hos QPR var kanskje likevel Traore som gjør en hederlig innsats fra sin kantposisjon på midten.

Charlton-QPR 1-0 (0-0)
Jackson (90+2)

QPR: Green, Hughes, Dunne, Hill, Onuoha , Morrison, Traore, Carroll (Benayoun 81), Hoilett (Keane 59), Jenas, Doyle (Maiga 70)
Ubenyttede innbyttere: Murphy, Suk-Young, O'Neil, Henry

Dommer: Eddie Ilderton