Av STEINAR SÆTHER

En ny god kamp av gutta og vi er så langt ubeseira. 1-1 på Hillsborough står seg godt som resultat, selv om uglene antagelig ikke er sterke nok til å kjempe innafor sluttspillssonen denne sesongen. Ett eneste mål i eget nett på 3 kamper forteller at Holloway til nå har lykkes med sitt "forsvarsprosjekt", jobben med å tette igjen. Mackie og Washington ser farlige ut hver gang de jobber med og uten ball rundt og innafor 16-meter`n. De har da også skåra våre 3 seriemål til nå.

Kanarifugla gjennomførte en svak sesong ved forrige korsvei, et nytt eksempel på at etter et nedrykk fins ingen garanti for umiddelbart opprykk. Sesongstarten ser heller ikke bra ut med 1-1 på Craven Cottage og 1-3 hjemme for Sunderland. Der fikk de endog hjelp helt på tampen av bortelaget for å skåre. I ligacupen slo de Swindon 3-2 hjemme. Resultater er èn ting, prestasjoner noe helt annet. Det er det som skiller dagens motstandere.

Norwich med tyske Daniel Farke som manager, har gjennomgått en full revolusjon med hele 19 spillere ut i sommer. Det må sies at kun 4 av dem ville vært aktuelle: Ruddy, Howson, Murphy og Dorrans. Når så mange spillere forsvant måtte det hentes inn nytt fugleblod, og blant nykommerne - av i alt 16 - er det 4 ukjente tyskere, deriblant èn fra Borussia Dortmunds nest beste. Prestasjonene må ergo ses i sammenheng med alle endringene - samt en del skader på viktige spillere.

Det bekreftes nå i ettermiddag at kanarifugla mangler 6 stykker. Og de tunge fraværene er Pinto, Houlahan, Prichard, Lewis og Klose, i tillegg en av nykomlingene. Holloway mangler igjen Sylla, Ngbakoto og Hall, men disse har vi klart oss fint uten så langt. Caulker trener og spiller b-fotball. Kanskje ser vi ham igjen neste uke i ligacupen mot Brentford.

Om vi kun ser på statistikken for kampene på Carrow Road, er det liten vits å reise dit opp - vi har tapt på forhånd. Men den statistikken hiver jeg i veigrøfta for kvelden, for med rammebetingelsene vi har nå skal faktisk VI ses på som favoritter.  Tipper at Holloway sender utpå de samme elleve som har starta de to første kampen. Dere veit "never change a...". Jeg blir både skuffa og overraska om vi ikke får med oss minst ett poeng hjemover i kveld!