Av STIAN KARLSEN

Steven Caulker har kommet til en gjensidig enighet med klubben om at kontrakten hans opphører med umiddelbar virkning. 

Nedturen
Oppholdet i QPR har vært en nedtur for Caulker både sportslig og personlig. For QPR som klubb har Caulker den siste tiden vært en økonomisk byrde som ikke har bidratt på gressmatten. Det ser ut som om dette er den beste løsningen for begge parter. Caulker må finne ut av sine personlige utfordringer og det gjenstår å se om han kan finne en klubb for å gjenoppbygge en karriere på banen. Han er fremdeles bare 25 år gammel og kan ha mange gode fotballår igjen. 

Personlige problemer
Steven Caulker har vært åpen om sine utfordringer på det personlige plan. Han har slitt med depresjon, gambling og alkoholproblemer. Trolig er dette problemer som har gjort oppholdet i QPR til, nær sagt, et mareritt. Det er dessverre lite som tyder på at han har løst alle disse utfordringene. Vi ønsker av hele vårt hjerte at han finner ut av dette så fort som overhodet mulig. 

God CV tilsmusset
Da Caulker kom til klubben i 2014 så var det en ung midtstopper med en god CV på samvittigheten. Blant annet hadde han allerede gjennomført sin debut for det engelske landslaget (riktignok allerede i 2012). Snart fire år senere har han 54 opptredener og 3 mål for QPR. En signering veldig mange hadde stor tro på, men som floppet etter alle kunstens regler. Caulker er nesten symbolet på den nedturen som startet i QPR med 2014/15-sesongen. Han spilte sin siste kamp i høst for QPR den 26 september i 1-1 kampen mot Barnsley. 

Vi ønsker Steven Caulker all hell og lykke for fremtiden, men først og fremst er vi glade for at QPR med dette har blitt kvitt lønningsposens største problem. 

La oss håpe dette frigjør midler til å hente erstatter(e) som bidrar i løpet av januar. 

U R´sss