Av KÅRE SVANG

Det er to-tre avgjørende faktorer våre medlemmer begrunner sine valg ut fra. For det første at spillerstallen fra siste halvdel av forrige sesong så og si er intakt og at vi ble nr 3 vinter/vår halvdelen, at klubben signerte Austin/Johansen og ikke minst måten vi har spilt treningskampene mot Man U og Leicester på. Dette gir stor grunn til optimisme foran dagens sesongstart mot Millwall hjemme på KPFS. 

Men noen har "lært en lekse" tidligere og det er godt å se at det finnes folk med beina plantet på jorden. 46 kamper skal spilles og det kan bli både skader, stang ut og andre faktorer. Likevel, når vår gode mann fra Gjøvik, Atle Vesterås, legger seg såpass høyt som en 9. plass - og mangeårig QPR supporter Magne Buset legger seg  inn på samme plass, så er det grunn til å tro at dette blir en god sesong for laget fra W12. Vi har også noen som tror midten av tabellen passer bedre inn for dagens mannskap, men særlig lengre ned enn midten havner vi definitivt ikke.

Det er bare å glede seg - av tilsammen 23 medlemstips er 19 av disse fra 1-6 plass på tabellen. I tillegg har Championsship Norge ved Eirik Aase tippet oss på en 3 plass, men QPR nettstedet loftwords har lagt seg på en 5. plass. Det er bare å ta plass foran skjermen i ettermiddag folkens, finne frem godt drikke og snacks, og som Jørgen Klem alltid sier: KJØRRRR!!


Hvis du vil legge inn ditt eget tips så må det gjøres før kampstart mot Millwall i dag kl. 15:00. Det kan gjøres her i innlegget eller på forumsiden vår - link: