Strålende forvandling!

Det startet så ulidelig rufsete og endte med en vakker snuoperasjon. Fotball er enkelte ganger et herlig merkelig spill. Well done boys!!

17 Lag

Av STIAN KARLSEN

Dette var steike god underholdning på onsdagskvelden, for de som orket å holde ut i 90 minutter. Skal man tolke sosiale medier så var det mange som hadde funnet seg noe annet å gjøre da «New kids on the block» fant ut at det var på tide å snu kjerringa. Charlie, Stefan og Jordy spilte i alle fall opp til dans...

Laget som startet oppgjøret var omtrent som forventet. Dieng, Wallace, Kane, Barbet, Dickie ,De Wijs, Cameron, Johansen, Willock, Dykes og Austin. 

Endringene fra lørdag var i antallet tre. De Wijs, Cameron og Dykes inn. Chair, Field og Kakay ut. Cameron inn på midten med Johansen og Austin fikk mer støtte på topp i Dykes. 

Rufsete
Historien endte godt denne kvelden, men her skal vi innrømme at det var en liten dose tilfeldigheter og flaks med i bildet. Millwall kunne fint ledet med både tre og fire mål da kampen begynte å snu. 

Det som lenge så ut til å bli kampens store spiller, Jed Wallace, satte inn 1-0 allerede etter seks minutters spill. Han ble tredd gjennom og avsluttet glimrende i lengste fra en litt trang vinkel. 

Det var helt tydelig at manager Rowett hadde studert QPR godt i forkant av matchen. Millwall brøt det oppbyggende spillet til hjemmelaget gang på gang og skapte mye uro i våre bakre rekker. 

Vi trodde et øyeblikk at Dickie hadde utlignet etter 13 minutter da han ekspederte en ball i nettet etter et langt innkast. Han ble, helt riktig, avblåst for offside. 

0-2 Bennett
Omgangen er ganske jevnspilt, men forskjellen på lagene er at Millwall kommer til de store sjansene. Det virket lenge som nok en tannløs offensiv dag for QPR.

Før Bennett doblet bortelagets ledelse etter 39 minutter, så hadde samme mann en gedigen mulighet rett i forkant. Bennett ble spilt gjennom og QPR-forsvaret ropte på en offside som aldri kom. Dieng var heldigvis våken og vartet opp med en strålende redning på skuddet fra kloss hold. 

0-2 kom etter et langt innkast og en påfølgende stuss. Stussen havnet i perfekt høyde for Bennett som på hel volley banket inn tomåls-ledelse for gjestene. 

EwtLFDtWUAwWMBP.jpeg

Flere muligheter
Millwall skulle fortsette og få noe store muligheter også etter pausen. På stilllingen 0-2 etter 48 minutter brenner Hutchinson en gedigen mulighet etter frispark fra Wallace. Han skal bare styre inn det perfekte innlegget, men avslutningen treffer gudskjelov ikke mål. 

Litt ut av det blå dukker Charlie Austin opp i feltet. Innlegget fra Cameron ser ikke all verdens farlig ut, men Charlie får forlenger bare ballen inn i det lengste hjørnet i duell med en Millwall-forsvarer. Den scoringen settes på konto for målsnik og det er høy klasse/vanskelighetsgrad over det som utføres. Super-Charlie har skapt liv i kampen igjen...

På 1-2 så er det Millwall som pøser på for å drepe matchen. Hutchinson bommer nok en sjanse fra kloss hold og Scott Malone tvinger frem det aller beste av Dieng etter 57 minutter. Man begynner å ane at kampen endrer litt karakter og at QPR begynner å tro på poeng. 

Norsk jubel!
Stefan Johansen skulle sette inn den forløsende utligningen til 2-2. Dykes utfordret Millwall forsvaret på en overgang, avventet overlappen fra Wallace, Wallace gikk til linja og la ut i feltet hvor vår mann, Stefan, fikk kranglet med seg ballen og pirket inn 2-2. Glimrende forarbeid og mye vilje fra Stefan for å få den ballen over linja! 

De Wijs matchvinner
Etter scoringen er QPR best i det meste. Millwall blir spilt lavere og lavere samtidig som QPR-gutta lukter tre poeng og fullføring av en strålende opphenting. 

Tre poeng skulle det bli og den kom etter corner fra høyresiden når det var spilt 85 minutter. Ilias Chair hadde kommet på banen og vist noen fine tendenser. Han tok corneren innoverskrudd og på høyde med første stolpe ristet den store hollender, De Wijs, av seg frimerket og forlenget ballen i en herlig bue bort i lengste hjørnet. Keeper var utspilt og forsvarsspilleren på strek nådde ikke opp for å få klarert. 

0-2 hadde blitt til 3-2!!
Seny Dieng spurter 80 meter opp for å delta i feiringen av målet. Det ser ut til å være en herlig teamspirit i dette mannskapet. Det gir resultater! 

QPR-Millwall 3-2 (0-2)
Mål:
Wallace (6), Bennett (39), Austin (50), Johansen (66), De Wijs (85)
 

 • Der satt byttene

  Denne kvelden satt byttene. Warburton snakker hele tiden om å bruke hele stallen på 46 kamper. Men jeg registrerer at han har sine favoritter. Dykes får nesten ubegrenset tillitt uten å score mål. Cameron som er valgt som kaptein det samme. Han begynner å dra på årene og kommer mer og mer for sent inn i situasjonene. I går var han dårlig. Men det er noen som har spilt minst. Spillere som Thomas, Bonne, Adomah og Willock er blant de. Vi må også huske på å holde 2 keeper Lumley varm når anledningen byr seg. Men ellers en glimrende snuoperasjon av gutta.

  2021-03-18 10:25:39
  [Svar]  Link
  • Re: Der satt byttene

   Enig i det meste her Rune.
   Om Stefan J. signerer for QPR til sommeren har jeg en mistanke om hvem som overtar kapteinsvervet.

   2021-03-18 11:09:39
    Link
 • Sesongens snuoperasjon

  Heftige greier!
  Fikk flashback til tilsvarende kamputvikling mot hhv WBA og Liverpool.

  Var ganske frustrert over at Warburton ikke gjorde bytter i pausen. Alt ordnet seg til slutt altså, og Stefan satte inn sitt andre mål i Hoops-trøya.

  Når det er sagt, Millwall sløste med sjansene. Vi kunne vært begravd før Charlie Austin gjorde det han skal.

  2021-03-18 08:55:35
  [Svar]  Link