Fjerde borteseieren på rad og kun to poeng bak direkte opprykksplass, med én kamp tilgode!! Smaker fugl av QPR for øyeblikket.

Bortekamp mot Coventry er langt fra det enkleste man kan finne på i denne divisjonen for øyeblikket. Uten afrikareisende Dieng, Chair og Kakay samt en skadet kaptein så skulle man tro at man ville være fornøyd med ett poeng her. Dette var Warburton sine utvalgte for ettermiddagen lørdag:

Energisk start
Det var aldri snakk om at lagene skulle "kjenne på hverandre" i dette oppgjøret. Den første scoringen kom allerede etter seks minutter og da hadde allerede begge keepere vært i aksjon i forkant. Gray hadde testet Coventry-keeper Moore, og Hamer tvang frem en redning av Marshall i innledningen av oppgjøret.

0-1 kom etter at Willock spilte gjennom Gray på venstresiden. Gray dro seg inn i feltet, og med en herlig kombinasjon av erfaring og instinkt setter han ballen mellom beina på forsvareren og inn i lengstehjørnet utagbart for keeper.

David Marshall
Etter scoringen var det erfaring i helt andre enden av banen som gjorde at QPR beholdt ledelsen. Marshall frustrerte Coventry-angriper Gyokeres ved å enkelt håndtere alle hans avslutninger. Litt mer trøbbel hadde han med Hamer sin avslutning halvveis i den første omgangen, men på skrobatisk vis reddet han skuddet som var på vei mot krysset. David Marshall kan vise seg å bli verdt sin vekt i gull!

QPR var nest best i det meste, men rett før pause fikk laget en gyden mulighet til å doble ledelsen. Adomah bøyde inn et innlegg fra høyresiden. Ballen lander rett foran Gray somer i duell med sin forvarer, men ballen spretter forbi begge. Lee Wallace kommer inn bak og får foten på ballen, men fra syv meter går den både over og til siden for Coventry-målet.

0-1 til pause. Vi har defitivt hatt bedre omganger denne sesongen. Deilig å ha litt flyt også...

Like langt
Rett etter pausen skulle lagene være like langt. Først var det et innlegg fra ex.ranger Todd Kane som som endte med en avslutning som Rob Dickie på akrobatisk vis fikk klarert til corner. Den påfølgende corneren var det dermed lite å gjøre med. Innøvd trekk som endte hos Shipley på 15 meter. Med venstrebeinet får Shipley kjempetreff og ballen suser opp i nettaket utagbart  til høyre for Marshall. Fremdeles 40 minutter igjen på klokka.

I feiringen etter scoringen så blir det et opphold på 13-14 minutter. Årsaken var en hendelse blant publikum med behov for akutt medisink hjelp.

Når kampen kom igang igjen så var det hjemmelaget som virket til å være det laget som mest sannsynlig ville ta alle tre poengene. Warburton gjorde grep og satte inn Amos for Dozzell uten at det utgjorde den helt store forskjellen. Marshall vartet opp med den god redning på et skudd fra Hamer etter 72 minutter.

Begge spissene våre  ble byttet ut drøye ti minutter før de 90 ordinære var fullført da Charlie Austin og George Thomas kom inn til fordel for Andre Gray og Lyndon Dykes.

Avgjørelsen
Etter å ha blitt presset i lengre perioder av kampen så skulle QPR likevel finne rom til å avgjøre denne matchen etter 89 minutter. Glimrende samhandling på venstresiden mellom Wallace, Field og Willock endte med at sistnevnte kom til innlegg med høyrefoten. I midten jager Adomah og kommer seg foran sin markering og header ballen enkelt i mål fra fem meter.

Euforisk stemning blant de cirka 4000 tilreisende fra London.

Coventry presser på for utligning og det er fremdeles mer enn nok med tid da det er lagt til 14 minutter. De kommer da også fryktelig nært da innbytter Waghorn kommer til avslutning alene fra fem meter, men igjen er Marshall en reddende engel og får slått til corner.

Dermed blir alle tre poengene med hjem til W12, om enn på noe heldig vis. Det har ikke skjedd for ofte, så da er det vel fortjent ;)

Bestemann
Bakre rekka er solid, Marshall er god, Field er god og Adomah likeså. Vi kommer likevel ikke unna at Chris Willock er vår mann i den matchen. Med to målgivende og en kreativ kraft som vi ikke har sett maken til siden Ebere Eze herjet på sitt beste. Willock er en strålende spiller som har tatt steg for steg over lang tid. La oss inderlig håpe at han ser for seg at den utviklingen kan fortsette i QPR, for han er viktig i jakten på et eventuelt opprykk.

Tabellen lyver ikke, og den viser at vi skal sloss helt der oppe. Nå er avstanden fem poeng ned til M´boro på plassen under playoff, og som nevnt er det kun to poeng opp til Bournemouth på direkte opprykksplass. Dette blir heltenormt spennende utover våren folkens!!

Coventry-QPR 1-2 (0-1)