Av STIAN KARLSEN

Nahki Wells kom til QPR, omtrent samtidig som Tomer Hemed, da laget hadde tapt sine første fire seriekamper. QPR hadde nettopp tapt 1-7 for WBA og 0-3 for Bristol City og befant seg i krise! 

Hemed og Wells ble hentet inn for å score mål. På dette området har ingen av de to levert i nærheten av hva man kunne forvente. En scoring fordelt på disse to spillerne i løpet av åtte kamper er svakt. Den var det Hemed som scoret i debuten. 

Hemed har etterhvert havnet på benken, mens Wells fremdeles har tillit. Egentlig helt unaturlig for en spiss som har spilt åtte kamper uten nettkjenning. Årsaken er at  med ham på laget så leveres det gode resultater. Wells presterer jevnt over på et  stabilt høyt nivå. Selv uten at han har scoret så har QPR 4-2-2 på de åtte matchene han har vært involvert. Den poengsankingen er det faktisk opprykkstempo over!  

Man kan jo bare forestille seg hva som skjer dersom 28-åringen fra Bermuda begynner å score i tillegg! 

Nahki Wells er sterk, rask, flink til å lese spillet og skal i tillegg være en utpreget vinnerskalle. Den målgivende pasningen hans til Cameron mot Derby representerer mye av dette. Kvikk reaksjon da Scott Carson ga retur på Luke Freeman sitt frispark, og utsøkt pasning til nevnte Cameron som scoret sikkert. Cameron er også en mann som bør nevnes i QPR sin "snuoperasjon". 

Derby-kampen var muligens også den aller beste opptredenen i QPR-trøya for Nahki sin del. Han er en konstant trussel og gjør livet surt for de fleste championship-forsvar. Han mangler bare selvtilliten foran mål!

Vi vet han kan, for statistikken viser at han banket inn 17 mål i championship for Huddersfield i 2015/16. Blant annet scoret han på Loftus Road i februar 2017 da QPR tapte 1-2 for "Hødd". 

Nahki Wells er symbolet på at QPR nå har et uforløst potensiale som faktisk gjør at man kan se like mye oppover som nedover på tabellen denne sesongen. 

Vi gleder oss til den første scoringen, for den er like rundt hjørnet!
Suksess eller flopp? Foreløbig så er han en soleklar suksessflopp! 

U R´sss