Granero var heldigvis tilbake i start-11'ern, Diakite og Bosingwa likeså. Altså et litt mer toppet lag enn den litt merkelige lagoppstillingen mot ManU.

Ingen mirakler i 1. omgang
1. omgang ga oss trua tilbake, og det var mer plan over QPR-spillet, allerede etter noen få dager med ny manager. Det så også ut som gutta var mer tent enn på lenge, og vi så gode tendenser i spillet. Cisse hadde et par sjanser, bl.a. et velplassert skudd som keeper tippet ut til corner. Til tross for 2 motiverte lag klarte verken Sunderland eller QPR å skape veldig farlige sjanser den første halvtimen.

Men i det 37. minutt var QPR meget nær 1-0. Briljante detaljer fra Taarabt ga oss en trippelsjanse, først ved Mackie som dessverre ikke klarte å lirke ballen forbi keeper alene med sistnevnte. Vi likte tendensen. Like før pause var Nelsen frampå med en heading på en corner, men fikk ikke nok trøkk i headingen.

Alt i alt en OK omgang, med 9-7 i sjanser i vår favør. Dessverre litt varierende prestasjoner av både Taarabt, Diakite og Granero, men de gjorde også mye bra på midten. På sitt beste kan dette bli gøy utover, nå som formasjoner og plan gradvis vil prege laget mer.

Bedre takter i 2. omgang
Omgangen startet med et solid QPR-trøkk og QPR dominerte kampen. Flotte kombinasjoner og godt spill av gutta våre. Riktig synd var det at Cisse sto i veien for et feilende flott 25-meters skudd fra Taarabt. I det 57. minutt skjøt så Mbia knallhardt hårfint utenfor fra 20 meter.

På en Sunderland-corner i det 64. minutt fikk vår reservekeeper Green vist sin reaksjonsevne; en mesterlig redning etter en hard heading fra 5 meter.

Taarabt er jo til tider genial men dessverre også stabilt ustabil, og i det 68. minutt mistet han ballen slik at Hill måtte felle en Sunderland-spiller på vei gjennom. Det kostet oss bare et gult kort og frispark, men det kunne blitt farlig.

Etter godt overgangsspill var det til slutt SWP som fikk avslutte et godt angrep i det 87. minutt, men dessverre skjøt han rett på keeper fra 8-9 meter. Her burde du plassert skuddet bedre SWP og forsøkt å rette opp det heller dårlige inntrykket vi har fått av deg i senere tid. Litt rart at ikke Hoilett kom innpå i stedet for SWP, kanskje er Hoilett halvskadet.

Kampen ebbet ut uten de helt store sjansene, og ett poeng var som fortjent.

Fakta

QPR: Cesar (Green 45), Bosingwa, M'Bia, Nelsen, Hill, Traore, Mackie, Granero, Diakite (Park 64), Taarabt (Wright-Phillips 77), Cisse

Ikke benyttede reserver: Ferdinand, Fabio, Derry, Hoilett

Gule kort: QPR: Diakite, Hill, Mackie Sun'land: Cuellar

Tilskuere: 36513 (3-400 QPR-fans)