Av DAG HÅKON HELLEVIK

SH 136 gikk til trykkeriet bare et par dager før årets sesong ble stengt ned, så til en forandring er medlemsbladet fullstendig oppdatert. I den grad dette er en trøst - noe det kanskje ikke er.

Vi har større saker om en avholdt og velkjent manager, en avholdt og velkjent eks-spiller og en avholdt og velkjent medsupporter - blant mye annet. Vi er  igjen oppe på våre vante 100 sider etter at et par utgaver har vært litt tynnere. Vi bringer også det vi trodde var en foreløpig oppsummering av prestasjonene til damelaget, U18-laget og U23-laget, men som i alle disse tre tilfellene viste seg å bli en rapport om sesongavslutningen. I tillegg får du vite hvem det var som i 1923 satte den rekorden som Frank Sibley slo i 1963, og du får en bitteliten dose kongenytt.

Kongen.jpg

Bladet inneholder også den gledelige nyheten at QPR tenker seg til Norge med en stor delegasjon i forbindelse med årets supportercup - skrevet før vi begynte å tvile på om årets supportercup i det hele tatt lar seg arrangere. Den tid den sorg sier vi nå, men vi må ha i bakhodet det kan hende at verken turneringen eller QPR-besøket blir noe av.

Det eneste som er sikkert er at bladet bare går ut til QPR Norways betalende medlemmer - og får du det ikke er det enten fordi du ikke har meldt flytting eller fordi du ikke har betalt kontingent. Begge deler er i så fall noe du snarest gjøre noe med!