Av DAG HÅKON HELLEVIK

Bladet gikk i trykk tidlig i mars etter at Stefan Johansen hadde imponert stort i sine første kamper, og selv om både han og laget har vært litt ujevne etterpå er han fortsatt en av våre aller beste. Kan ting bli mer glimrende for en norsk QPR-supporter!

Ellers inneholder årets påskeutgave et forsøk på å sortere QPRs overgangsrekorder gjennom klubbhistorien, en spinoff av supporterklubbens siste julekalenderkonkurranse. Samtidig får vi vite hvorfor administrerende direktør Lee Hoos helst så at ingen skrev om overgangsrekorder i det hele tatt - samt sannheten om hva direktøren i dag mener om nordmannen som dristet seg til å kommentere størrelsen på samme direktørs kjønnsorganer under et hyggelig treff på et herretoalett i Nederland i 2016.

Til slutt kan vi også nevne at redaksjonen har forsøkt å finne ut hvor langt fremme i køen – eller hvor langt bak i den – Seny Dieng befinner seg dersom han har som ambisjon om å få spille landslagsfotball for Senegal. 

...og så er det mere til, for å si det med introen til NRKs Barnetime fra 1950-tallet og utover. Ikke minst kan leserne få med seg et mislykket forsøk fra styreleder Kåre Svang på å gå i rette med medieindustriens yrkesetikk. Folk som forsøker å starte ordkrig med journalister burde vite at det beste er å la være. Til dem er det bare en ting å si; Hysj hysj hysj, vær stille som mus!