Mark Hughes preger naturlig nok både forsiden og mange av innsidene. Hva har han drevet med før, og har han klart å gjøre QPR så mye bedre enn vi var under Neil Warnock? Svaret virker å være skummelt nært et «nei», men vår skribent Jørgen Klem begrunner dette også ut fra et fotballfaglig synspunkt.

Ellers ser vi på en del av særegenhetene til årets QPR-spillere.
Hvor mange av dem spyr i garderoben, hvor mange ber i garderoben, hvor mange er villige til å slåss til døden for å få beholde klokka si og hvor mange har sittet i fengsel?

Videre er superhoopsredaksjonen av den innbitte overbevisning at alle skikkelige fans må kjenne litt av klubbens historie.
I dette nummeret titter vi litt på hva slags målvakter junioravdelingen vår har klart å skaffe oss gjennom de siste ett hundre årene. Vi lurer på om det skal ta ett hundre år til før vi får vår neste Peter Hucker eller Tony Roberts. Kanskje blir det folk av Gareth Deane?...og vet du ikke hvem det er, så kan du finne det ut nå.

Dessuten må vi ikke glemme siste utgave av The QPR ex-files. Opp med handa den som (uten å tyvtitte på side 16) vet hvor mange klubber Leon Clarke har spilt for det siste drøye året!

Hvis nettopp du lurer på nettopp dette - men ikke har betalt kontingenten - må du bare fortsette å lure. For bladet sendes kun til supporterklubbens betalende medlemmer.