Bronselaget etter endt dyst: Bak fra venstre Kåre Svang (manager), Trond Ivar Døvle, Douglas Wilson, John Tore Pedersen, Kjetil Vangløkken, Steinar Sæther (oppmann)
Foran fra venstre: Geir Ingvaldsen, Knut Bernhard Thorsen, John Arild Løken og Jo Hjermstad. Også Lars Monssen Barmoen spilte på dette laget, men han måtte reise før de siste kampene gikk.

Årets turnering fant sted på sommerens aller varmeste dag til da, og ble en kraftprøve for en gjeng spillere som ikke hadde mer enn et par innbyttere på hvert av de to lagene. QPRs førstelag både startet og avsluttet dagen mot Liverpool, og optimismen fikk seg en knekk allerede kvart over ni på morgenen da vi gikk av banen etter å ha tapt solide 0-3. Men i de neste to kampene rant målene inn vår vei, og etter ferdig gruppespill var QPR faktisk mestscorende i hele turneringen. Da hadde vi vunnet to kamper med 7-0!
Målorgien fortsatte med 5-2 i første runde i turneringens utslagsdel, men så tørket målflommen inn like plutselig som den hadde startet. Kvartfinalen endte 0-0 etter ordinær tid, semifinalen endte 0-4, og før bronsefinalen ble to slitne lag enige seg i mellom om å droppe hele fotballkampen og avgjøre moroa på straffer i stedet.
QPR 1 - gruppespill

QPR – Liverpool 0-3

Vi møtte et svært godt Liverpool lag i årets første kamp. Selv om vi hadde et par kjempesjanser, så ble det ingen scoringer. Liverpools mål kom etter bra spill, men kanskje hadde vi et litt for passivt forsvar ved to av målene. Likevel godkjent innsats for hele laget.

QPR – Manchester City II 7-0
4 min 1-0 Trond Ivar Døvle
7 min 2-0 Geir Ingvaldsen
9 min 3-0 John Tore Pedersen
13 min 4-0 Trond Ivar Døvle
15 min 5-0 John Arild Løken
16 min 6-0 John Tore Pedersen
17 min 7-0 John Tore Pedersen

Overkjøring fra kampens tredje minutt og kampen ut. Og for noen perler av mål vi scoret! Nevnes må John Arild Løkens soloraid og John Tore Pedersens tre flotte mål, hvorav to kjempeskudd. Deilig med denne seieren, og mange hilsninger går til Tor Sønsteby og Knut Bråten (hardbarka City-supportere..).

QPR – Blackburn 7-0
4 min 1-0 Geir Ingvaldsen (straffe)
9 min 2-0 Trond Ivar Døvle
11 min 3-0 Knut Bernhard Thorsen
13 min 4-0 Geir Ingvaldsen
16 min 5-0 Geir Ingvaldsen
18 min 6-0 Knut Bernhard Thorsen
19 min 7-0 Trond Ivar Døvle

Blackburn fikk en spiller utvist etter tre minutters spill på grunn av hands, og vi tok ledelsen på den påfølgende straffen. Etter dette feide gutta over Blackburn. Tre mål av Geir Invaldsen, blant annet etter sololøp og veggspill med Trond Ivar Døvle, samt et volleyskudd fra 8-10 meter. To nye mål av tanksenter Døvle, som også hadde et skudd i stanga.

Gruppetabell:
Liverpool 3-0-0 9-1 9
QPR 2-0-1 14-3 6
Blackburn 1-0-2 1-10 3
Man. City II 0-0-3 1-11 0

Turneringen ble spilt med ti innledende grupper. Alle gruppevinnerne gikk videre, samt seks av de ti toerne. Med seks poeng og 11 plussmål gikk QPR videre fra gruppespillet med god margin. Dermed var vi over i cupdelen av turneringen.

QPR – Scarborough 5-2

6 min 1-0 Knut Bernhard Thorsen
7 min 2-0 Trond Ivar Døvle
8 min 3-0 Trond Ivar Døvle
12 min 4-1 Trond Ivar Døvle
13 min 5-1 John Tore Pedersen

Deilig å slå Scarborough. Vi fikk en fortjent seier etter meget innsatsfylt kamp av våre gutter. Flere flotte mål, nevnes må soloprestasjonen til Knut Bernard Thorsen på 1-0 målet. Til tider glitrende spill av gutta og enorm innsats. Morsomt gutter!!

Kvartfinale

QPR – Exeter II 0-0 (5-4 på straffer)

Herlig kvartfinaleseier. Jevnspilt kamp, men flest sjanser til QPR. John Arild Løken, som etter andre innledende kamp overtok keepertrøya etter Lars Monssen Barmoen, storspilte i mål.
Exeter brente sin første straffe, og QPR ledet skuddkonkurransen gjennom de innlenende rundene. Det jevnet seg ut da Døvle bommet på vår fjerde, og det sto 4-4 etter at fem mann hadde skutt. Det ble 5-5 i sjette omgang, men det snudde i vår favør da keeper Løken reddet Exeters syvende. Deretter satte Kong John Arild av Voldsløkka selv den siste straffen i mål!

QPR – Tottenham 0-4
Finaledrømmen endte med tap i semifinalen mot Tottenham. Vi møtte et godt Spurslag som spilte fin fotball og var mer uthvilte enn våre gutter. Det må nevnes at vi kun hadde 7 spillere tilbake i denne kampe. Vi spilte altså uten innbyttere, mens Spurs byttet jevnlig.

Bronsefinale

QPR – Liverpool 3-2 på straffer

Det var Liverpools lag som foreslo å avgjøre bronsekampen på straffer, heldigvis uten å vite at QPR-laget hadde spilt siste kamp uten innbyttere. Vi slo derfor til på tilbudet. I straffekonkurransen kom Liverpool bakpå fra start, og kampen var avgjort da Løken reddet sitt andre og Liverpools fjerde skudd.

Straffespark QPR:
Knut Bernhard Thorsen 1,
Geir Ingvaldsen 1,
Douglas Wilson 0,
Trond Ivar Døvle 1

Andrelaget kom også på tredje

QPRs andrelag fikk også en tredjeplass, men det var i gruppa, Laget, som besto av de yngste og de eldste i vår fremmøtte stall, gjorde likevel en meget god innsats. Begge de to kampene laget tapte var jevnere enn hva resultatet i etterkant gir uttrykk for.

QPR II – Birmingham 0-0
Et jevnt oppgjør som kunne bikket begge veier. QPR blir i hovedsak reddet av vår 15-årige keeper Vebjørn Baustad, som stod en praktkamp. Enorm innsats blant gutta noe som ga et fortjent poeng. Vegard Fjeld ble dessverre skadet allerede i denne kampen og vi stod tilbake med kun to innbyttere.

QPR II – Arsenal 1-4
7 min 1-2 Anders Alm

Et meget godt Arsenal lag som vant fortjent. Vi holdt følge de første 7 minuttene, men så ble vi delvis overkjørt resten av kampen. Anders Alm scoret lagets eneste mål i årets turnering, men vi hadde fortjent flere. God innsats, men vi tapte for et bedre lag.

QPR II – Exeter I 0-2
Exeters første lag var langt fra så suverene som vi hadde ventet at de ville være. Nok en gang stor innsats over hele linja og flere brukbare avslutninger. Godt jobba av Eivind Vasstrand helt på topp og nok en flott kamp av vår keeper Vebjørn Baustad.

Arsenal 3-0-0 13-2 9
Exeter I 2-0-1 7-3 6
QPR II 0-1-2 1-6 1
Birmingham 0-1-2 0-10 1

Takk til alle for en imponerende innsats i årets cup. Jeg håper alle stiller til neste år også. Tre deltakere kom for øvrig kom med fly for å være med på cupen. Torbjørn Wolden og Knut Bernhard Thorsen kom fra Trøndelag og John Tore Pedersen kom fra Bodø - IMPONERENDE!!!
Kåre S
Tottenham vant finalen

Tottenham, Rangers suverene overmenn fra semien, vant supportercupen 2007. Også finalen ble avgjort på straffe, etter at Spurs og Celtic hadde gått målløse av banen etter ordinær tid. Tottenham er et nytt bekjentskap i sluttspillet av turneringen, klubben har aldri tidligere spilt verken finale eller semifinale.

Faktum var at ingen av semifinalelagene fra i år tilhører den gruppen av «gamle travere» som har pleid å dominere denne turneringen. QPR var faktisk den eneste av de fire siste klubbene som hadde vunnet tidligere. Liverpool kom til seminifinalen for fjerde gang på de 17 årene Supportercupen er blitt organisert, mens Celtic og QPR kom dit for tredje gang.