Av DAG HÅKON HELLEVIK

Det ble mye stang ut på årets Supportercup lørdag 3. juni. QPR tok ledelsen 2-0 tidlig mot Swansea, i kampen som startet dagen på Nordre Åsen i Oslo. Målscorere var Truls Simonsen og Ola Hanstad. Oppgjøret endte imidlertid med tap 2-3. Deretter ble det 0-1 mot Everton og 0-2 mot Ipswich III - i parentes bemerket et lag som var hentet inn i all hast etter at Blackburns lag hadde trukket seg.

For første gang på ganske mange år hadde QPR bare ett lag med i turneringen. Lagleder Kåre Svang disponerte en tropp på 15 spillere med noe ujevne ferdigheter, og det betød at lagets styrke varierte en del avhengig av de byttene som ble foretatt. I perioder av kampene var vi klart best og skapte store sjanser, i andre perioder avslørte vi svakheter som motstanderne klarte å utnytte. I tillegg kom det faktum at vi ikke akkurat hadde flaksen på vår side. Ikke mindre enn fem ganger på de tre kampene satte vi ballen i metallet rundt ørene mot motstandernes målvakter. Dermed ble det tidlig hjemreise for QPR denne gangen.

Av de som holdt ut aller lengst ble det seier for Liverpool, som slo Manchester United 1-0 i finalen. Juniorturneringen ble vunnet av Exeter City.

01_0747 kopi-2.jpg
01 Målscorer I: Ola Hanstad ga QPR 1-0 tidlig i kampen mot Swansea

02_0610 kopi.jpg
02 Robin Staal i aksjon mot Swansea. I bakgrunnen; Rune Semundseth.

03_0640 kopi.jpg
03 Superveteran I. Etter 27 turneringer er det fortsatt liv i innleggsfoten til Steinhard Sæther

04_0704 kopi.jpg
04 Målscorer II: Truls Simonsen ga QPR 2-0 i kampen mot Swansea. Her blir han imidlertid stanset av en forsvarer med veldig lange tær.

05_0987 kopi.jpg
05 QPR-troppen anno 2017. Foran fra venstre: Ola Hanstad, Sandra Staal, Bjørn Kilen, Simen Hanstad, John Arild Løken, Harry Rønneberg og Truls Simonsen Bak fra venstre: Kåre Svang, Thomas Holt, Robin Staal, Andreas Holt, Eivind Vasstrand, Steinar Sæther, Rune Johansen og Rune Semundseth.

Flere bilder kommer!