Av DAG HÅKON HELLEVIK 

Rundt regnet 30 norske fans fikk en stor opplevelse da Andy Sinton og Les Ferdinand stilte opp på festen etter QPR Norways årsmøte sist fredag. De to fortalte om sine karrierer på 1990-tallet og om sine visjoner for QPR av i dag, og de småpratet og skrev autografer fra de ankom festen og til baren stengte!

For andre gang på tre år disponerte vi The Blue And White Bar inne på selve stadionanlegget, med den ekstra godfølelsen det fører med seg. Årsmøtet startet kl 1815 fredag kveld og tok en drøy time, og våre to gjester ankom klokka 20. Les Ferdinand er som de fleste vet sportsdirektør i QPR og Andy Sinton er ansatt som klubbambassadør. I klartekst betyr det at sistnevnte er ansatt for å markedsføre klubben blant forretningsforbindelser, samarbeidspartnere og ikke minst menige fans, noe han gjør på en glimrende måte. Både Andy og Les la for dagen en raus og avslappet omgjengelighet som gjorde kvelden til en begivenhet for de som var heldige nok til å få være til stede.

Vi kommer tilbake senere med et referat fra årsmøtet og med et større intervju med Sir Les. I denne omgangen nøyer vi oss med noen bilder fra en kveld som alle fremmøtte norske fans kommer til å huske lenge!

Innledningen til festen var en seanse ved podiet hvor Les Ferdinand og Andy Sinton fortalte om sin tid som spillere og om sine roller i klubben i dag. 
 
Per Bertelsen og Clive Allen ser etter at Andys autograf blir skrevet slik den burde! 
 
 
I tillegg til autografer fikk de fremmøtte et ukjent antall bilder med seg hjem. 
 
Både Andy og Les var i kjempehumør. Per Erik Torp er heller ingen hvem som helst, han er en av svært få nordmenn som fikk med seg Rangers tid i gamle tredjedivisjon før 1967!