Disse billettene vil nå bli lagt ut for salg hos oss.

Det er imidlertid mange som har sendt oss en mail om reservering av billetter. Dersom vi klarer å skaffe dette, vil vi kontakt med på mail en av de aller første dagene. Hvor mange billetter som vil være til overs er vi i skrivende stund litt usikre på. Medlemmer av supporterklubben vil uansett bli prioritert.

Dessverre har QPR satt ut alle gruppebestillinger på kampbilletter til et privat reisebyrå. Dette betyr et ledd mer som skal tjene penger – som svartebørshandel – og derfor blir billettene dyrere en hva pålydende pris er.
Dette er etter vår mening galskap og virkelig utnyttelse av en stor og viktig kundegruppe hos QPR. Dessverre er dette realiteten i år – så får vi bare håpe at noen tar til fornuft.

Våre billetter til WBA – kampen er på South Africa Road, block F – der hvor supporterklubben alltid har tilhold på fellesturer. Billettene koster kr 500,- pr stk (av grunner som nevnt ovenfor).

Dere som allerede har sendt mail til Kåre Svang trenger ikke gjøre dette på nytt. Er du usikker, eller ikke har gjort det og gjerne vil ha billett til WBA-kampen (eller ønsker mer info) så er adressen som vanlig qprkaare@hotmail.com.  Du kan også ringe eller sende sms til 924 35 737.

Billettene selges etter ”første mann til mølla” prinsippet, og som tidligere nevnt foreligger det allerede en del bestillinger. Billettene må betales i forkant, men vil ikke bli utlevert før fredag 2. des eller lørdag 3. des siden vi ikke mottar dem før da.
For de som trenger bistand til hotell- eller flybestilling – ta kontakt med Kåre.
Til de som lurer på våre 9 sesongbilletter til denne kampen, så er de allerede solgt.
Totalt disponerer supporterklubben 34 billetter til WBA-kampen.

Kåre Svang
Leder