Dørene åpner klokka 09.00. Møtet - og baren - åpner 09.30.

Vær snill og kom senest 09.20 slik at vi kan registrere deg og starte presis. Årsmøtet MÅ være avsluttet klokka 10.59. Klokka 11.00 åpnes dørene for almuen.

Av hensyn til de lokale skjenkereglene er dette definert som et lukket selskap. Vi slipper inn alle nordmenn som er - eller som kommer i selskap med - et medlem av supporterklubben, og som i tillegg har kampbillett til Reading-matchen. Alle får adgang til baren, men det er selvsagt bare supporterklubbens medlemmer som vil kunne delta på årsmøtet.

Drikkebonger
Vi har annonsert mat - men vi har kommet til at dette er praktisk vanskelig på grunn av den begrensede tiden vi har til rådighet. I stedet vil alle supporterklubbens medlemmer få tildelt drikkebonger de kan benytte i baren. Vi gjør oppmerksom på at baren også selger kaffe og mineralvann - ingen blir tvunget til å starte ølkonsumet så tidlig på morgenen hvis de ikke føler for det.

Bare supporterklubbmedlemmer som har betalt 12/13-kontingenten vil få stemmetegn og bonger. Vi tar imidlertid imot kontingent i døra hvis det er noen som har glemt å fornye. Vi tar også imot nyinnmeldelser. Kontingenten er 300 NOK - eventuelt 30 pund for de som ikke stiller med norske kroner.

Springbok pub
Springbok pub ligger i South Africa Road  - kloss ved banen og godt synlig fra gata som går langs hovedtribunen på Loftus Road Stadion. De som ikke er lokalkjente kan finne en veibeskrivelse på:
http://www.qpr.no/ut-paa-tur.4968356-193309.html, evt. klikke på dette kartet.

Ut over årsmøtet er supporterturen også en god anledning til å treffe andre norske QPR-tilhengere i andre sammenhenger. Vi foreslår at de som ønsker det kan møtes lørdag kveld fra klokka 2000 på The Green pub i krysset Uxbridge Road / Wood Lane. Vi i styret vil være der i den grad vi har praktisk anledning.

The Green
The Green pub ligger i rett linje mellom undergrunnsstasjonene Shepherds Bush (Central Line) og Shepherds Bush Market (Hammersmith & City Line). Uxbridge Road passerer forbi Shepherds Bush stasjon. Stå med stasjonsbygningen i ryggen og gå i fem minutter i retning høyre. Fra Shepherds Bush Market stasjon kommer du ut i samme gate, og derfra går du et halvt minutt retning venstre.
Du finner The Green på dette kartet.

Vel møtt på pub - på årsmøtet og ikke minst på kamp!

Styret