At vår kamp går søndag betyr at det blir lettere å få med seg en kamp til i løpet av en intens helg. For både Fulham, Tottenham, West Ham, Brighton, Charlton, Crystal Palace og Watford spiller ligakamp i eller nær London lørdag 3. november. I tillegg blir det også noen cupkamper å velge blant, for dette er en helg som er satt av til FA-cup for klubbene i de lavere divisjonene.

Og for lønnsslaver som bare MÅ på jobb mandag 5. november er det mulig å rekke et kveldsfly til Oslo søndag. QPR - Reading har nemlig avspark så tidlig som klokka 13.30 engelsk tid.

Fire av QPRs kamper i sesongens første måneder er nå vedtatt flyttet. Foruten Reading hjemme er det snakk om Man City borte samt West Ham og Everton hjemme.

Kampen på Eastlands i Manchester går riktignok på oppsatt dag, lørdag 1. september, men den er flyttet til sen ettermiddagstid noe som neppe får så store konsekvenser for eventuelle norske turister. Værre er det kanskje for enkelte at QPR - West Ham, som vi vet flere norske fans allerede har blinket ut, er flyttet fra lørdag 29. september til mandag 1. oktober. Likeledes er QPR - Everton flyttet fra lørdag 20. oktober til søndag 21 oktober.