Nok en gang klarte vi å stille lag til supportercupen. En stund så det mørkt ut med tanke på deltagelse, men takket være den kjente dugnadsånden fra ikke så rent få fotballspillende supportere kunne vi melde på et lag til årets turneringen, som er nummer 32 i rekken siden oppstarten i 1991.

Lagbilde
Foran f.v.: Stein Hanstad, Harry Rønneberg, Christoffer Dahl, John Arild Løken, Vebjørn Baustad, Finn Baustad og Jack Baustad.
Bak: Kåre Svang (lagleder), Bendik Baasland, Morten Fremstad, Rune Semundseth, Ola Hanstad, Trond Ivar Døvle, Eivind Vasstrand, Jostein Baustad, Gudmund Baustad og Svein Bjørnå. Foto: Bjørn Soleng.

Resultater

Crystal Palace – QPR 0-7
Ola Hanstad 3, Bendik Baasland 2, Jack Baustad, Christoffer Dahl

Klar overkjøring! Vi spilte en morsom kamp og kunne ha scoret flere mål. Herlig debut av Chicago guttene, Jack (17) og Finn (14). Det viser at pappa Jostein Baustad har lært opp guttene på den andre siden av Atlanteren.

.
Alle kampfoto: Kåre Svang

Blackburn – QPR 2-1
Christoffer Dahl

Surt tap mot et bra Blackburn lag som fyrte av skudd etter skudd.
Vi tar ledelsen ved Christoffer Dahl etter frispark-flikk fra Bendik. Christoffer setter ballen i krysset. Blackburn kom tilbake i en jevnspilt kamp.

.

Cheltenham – QPR 3-5
Ola Hanstad 2, Christoffer Dahl 2, Bendik Baasland

Vi leker oss med Cheltenham og scorer fem flotte mål – spill og scoringer etter boka. Herlig kamp, men vi slipper opp litt mot slutten og slipper inn 2 mål i sluttminuttene. Likevel går vi komfortabelt videre til cupspill og åttendelsfinale.

.

Pulje F – tabell

Blackburn     3     8-4     7 p
QPR             3    13-5    6 p
Crystal P      3     4-13   3 p
Cheltenham 3     5-8     1 p

.
I pausen mellom gruppespillet og sluttspillet fikk vi en solid overraskelse. Supporterklubben er nemlig tildelt prisen for beste nettside og bruk av sosiale medier. Her får klubbleder Kåre Svang tildelt beviset fra Bent Uvaag Johansen i SBF. Det er for øvrig tredje gang vi vinner denne prisen (2013, 2018 og 2024). Foto: Ray Tørnquist/SBF.

Åttendelsfinale

Ipswich – QPR 5-1
Selvmål (etter innlegg av Christoffer Dahl)

Vi kan vel si at vi hang til en viss grad med til 1-2. Da takket Ipswich for følget og kjørte over oss de siste 15 minuttene. Vi møtte en fin ungdomsgjeng som spilte rask og god fotball. Med kun én reserve tilgjengelig og en del gamle kropper, vant ungdommen fortjent denne kampen. Åttendelsfinale ble siste stopp i Supportercupen 2024.

Finale: Liverpool - Manchester United 4-1.

Takk for en herlig innsats til alle som tok turen til Snarøya. Alltid hyggelig. Dere er en flott gjeng!