Av KÅRE SVANG

På samme måte som de siste årene har QPR sine spillere blitt eldre og stadig vanskeligere å få ut av godstolen på helgedager, og i år hadde vi kun 5 påmeldte til et 7'er lag.

Ja det var så ille at manager Svang faktisk måtte gjennomføre sin vonde drøm om å fylle opp laget med våre to redaktør Hellevik og Klo..!! Trolig var det medlemmenes redsel for at både Superhoops og nettsidene skulle bli skadelidende om gamle helter plutselig ringte og meldte seg til tjeneste igjen.
(Red anm: Redaktøren kan bekrefte at vi er blitt bønnfalt av en rekke av de undernevnte spillerne om å ikke stille til kamp. Som de sympatiske og lydhøre fotball-samaritanene vi er, lar vi det passere for denne gang)

The Usual Suspects
Nå har alt ordnet seg. Vi kan nevne i fleng våre 90-talls helter som Wilson, Døvle og Baustad x2. I tillegg kom også våre trofaste spillere som Semundseth, Løken, Fremstad, Vasstrand, Hanstad, Engebretsen og Rønneberg.

Spillere dukket altså opp som de rene QPR-maskoter for å redde dette laget under årets supportercup, på samme måte som Martí dukket opp for å redde laget i London W12.

.
Rune Semundseth er en av flere som ofte bidrar til å berge supporterklubbens deltagelse i disse turneringene. Applaus til de som har meldt seg på!

Dette går veien
Og folkens, med disse navnene på plass så går vi før å vinne hele cupen. Når du mikser alle de kjente QPR Norway-navnene ovenfor med noen nye spillekåte Chair-typer, ja da kan vi faktisk omtale oss selv som favoritter til å ta cupen hjem.

Folkens, dette blir trykk. La oss samle mange både på og rundt banen på Snarøya.

Velkommen alle sammen!

For de som vil lese om tidligere turneringer, gå hit. Her finner dere omtale for turneringer tilbake til 2004.

Facts:
Lørdag 8. juni kl. 09:30 (seneste oppmøte ved bane 3)
Snarøya kunstgressbaner

kl. 10:15 bane 3: vs Crystal Palace
kl. 11:55 bane 3: vs Blackburn
kl. 13:10 bane 3: vs Cheltenham

Cupspillet starter kl. 14:15
Finalen spilles kl. 16:30

Come on u R'sss!


Her er noen klipp fra en av kampene i 2010. Det endte med 9-0 mot Nottingham Forest etter
hat trick signert Bjarne Bjørshol, to scoringer fra hhv. John Arild Løken og Jostein Lindbo,
mens Douglas Wilson og Jonathan Galterudhøgda fikk hver sin scoring. Sistnevnte på volley
fra corner og rett i vinkelen!