QPR matcher Fulham i alle spillets faser i dette oppgjøret. Hadde vi bare hatt en Charlie Austin på topp så ville spill i 4 runde vært sikret! ;)

At vi ikke scorer mål i denne kampen er mildt sagt underlig. Tildigere har vi slitt med å komme til sjanser, men denne gangen kan vi ikke klage på det. Vi har rett og slett ikke spisser som er giftige nok i denne matchen.

Warburton ønsket seg avansement og laguttaket bar preg av det. Ingen ble spart. Denne gangen gikk formasjonen omtrent som 5-4-1. Osayi -Samuel i en litt uvant rolle som vingback på venstresiden.

QPR: Dieng, Kane, Dickie, Cameron, Barbet, Osayi-Samuel, Chair, Ball, Carroll, Bonne, Dykes.

Headingenes omgang
To store sjanser i den første omgangen. En til hvert av lagene, nesten det første og siste som skjedde i omgangen.

Stor sjanse til QPR innledningvis etter at Carroll slå en utsvinger på corner fra venstre. Macauley Bonne  får en fri heading fra fem meter og setter den såvidt over. Den er veldig stor, dessverre blir han litt forstyrret av at Barbet kommer flygende rett foran ham og ikke rekker opp til ballen.

Kampen blir stoppet i noen minutter rett etter da Osayi-Samuel fikk seg et kutt under øyet. Han blir lappet sammen og er klar for innsats igjen.

En jevnspilt omgang avsluttes med heading fra Mitrovic like utenfor fra god posisjon. 0-0 til pause var forsåvidt greit nok.

Fulham var klart best i begynnelsen av den andre omgangen, men klarer ikke utnytte det til å skape målsjanser. QPR blir trykt lave og man forventer at baklengsmålet skal komme når som helst.

Etter 55 minutter prøver QPR seg for første gang i omgangen, og da blir det farlig.  Innlegget til Kane er innom Fulham-forsvaret før det havner hos en umarkert Bonne på bakre stolpe. På halvolley klarer han ikke få klem på skuddet. Glimrende posisjon, slett avslutning.

Etter 61 minutter får Fulham en kontring og det er nesten utrolig at det ikke scores. Barbet kommer skliende inn for å hindre Cavalairo som er alene med Dieng. Han hindrer Cavaleiro som i stedet finner Mitrovic i feltet. Mitrovic skyter forbi Dieng, men i mellomtiden har Barbet kommet seg på beina og får klarert på mållinjen.

Utover i den andre omgangen er det QPR mer og mer, men sliter i siste tredjedel av banen. Dykes får en enorm mulighet som blåses utenfor alene med keeper, mens innbytter Kelman sliter med dårlig førstetouch før han i det hele tatt rekker å bli farlig.

Bettache, Kelman, Hamalainen, Thomas og Masterson kommer alle på etterhvert på banen (to av dem til ekstraomgangene) i en kamp som etterhvert stinker 0-0. Chair, Cameron, Bonne, Osayi-Samuel og Carroll går av.

Etter fire minutter tillegg så blåser dommer Hooper av og lagene får en liten hvil før det skal spilles 2x15 minutter.
Av andre høydepunkt kan det nevnes at etter 86 minutter dukket det en nordmann dukket opp i fjernsynsskjermen. Ikke på banen, og ikke i levende live riktignok. Pappfiguren på tribunen av Superhoops-redaktør Dag Håkon Hellevik var likevel ikke til å gå glipp av!!

Avgjørelsen
To mål på to minutter i slutten av første ekstraomgang skulle avgjøre oppgjøret. Den første fra innbytter Decordova-Reid, som samspiller med Mitrovic. Mitrovic legger ballen til rette på 16-meteren og Decordova-Reid prikker den utagbart ned i Dieng sitt venstre hjørne.

QPR må frem øyeblikkelig og blir straffet like fort. Minuttet senere står Kebano alene på 10 meter og banker ballen inn ved den venstre stolpen til Dieng igjen. Utagbart, og matchen var kjørt. Resten av matchen blir ubetydelig og vi ryker ut av cupen igjen...

Heldigvis kanskje, for kampprogrammet er beinhardt og vi har en plass i championship som må reddes!!

Barbet
Dette var Yoann Barbet sin beste match i QPR-trøya. Nå var han sjef i bakre rekker! Han viste klokskap, hurtighet, lederskap og vinnervilje. Mot slutten pådro han seg et frustrasjonskort (gult), og franskmannen hadde fortjent avansement denne kvelden. Fortsett der!!

QPR-Fulham 0-2 (0-0) EEO
Mål: Decordova-Reid (104), Kebano (105)