Av STEINAR SÆTHER

Så skjedde det som en helst bør unngå, å hoppe inn med knottene først i motspiller. La det ikke være tvil om at Colback var på jakt etter ballen, men han feilet stort. Det røde kortet var fortjent. At vi tapte kampen mye på grunn av kortet er også riktig. Mulig vi kunne stått bedre i mot de svarte kattene nordfra om det ikke blitt en utligning langt på overtid i første omgang - et realt drittmål må vite. Andre omgang ble så vanskelig som vi etter hvert kunne frykte.

Vi husker Michael Duff som en ganske god spiller. Bra teknikk og fart. Som manager i Swansea denne høsten har han møtt mer motstand enn som spiller. 0-2-4 på de første kampene betyr tredje siste plass, bare Wednesday og Boro er svakere. Til og med vårt eget QPR har fire poeng mer - dog kun to plasser over svanene.

Duff har så langt valgt å starte med unge Rushworth i mål. Mye ungt også i de bakre rekker, mellom 21 og 23 på alle med unntak av Naughton (34) og Pedersen (29) som begge kun har spilt èn kamp hver. Både ungt og rutinert blant midtbanespillerne. Både Fulton, Grimes og Allen har rutinen mens ungguttene veksler mellom 18 og 23. Fremst er den eldre garde. Okay, ikke såå gamle, men rutinen er på plass. Yates og Cullen har spilt i alle kampene, så mange mål har det ikke blitt, tre til sammen. De andre som har fått spilleminutter har heller ikke skåret. Eks`n fra vårsesongen vår, Jamal Lowe, sesongdebuterte sist i bortetapet for Cardiff. Det ble 63 minutter uten mål.

Når dette skrives seint mandag kveld er skadesituasjon hos svanene ukjent. Hos oss er Dunne fortsatt ute, imidlertid er han klarert for spill. Medisinsk i dialog med Gaz mener dog han kan vente til Coventry skal underholdes. Colback er forstås ute i tre kamper, altså til og med Coventry.

Hva kan en forvente av denne kampen? Jeg forventer at vi for en gang skyld tar mer plass enn motstanderlaget. Magefølelsen sier at vi går seirende ut portene på Lofthus Road når de fleste ungene har lagt seg. Og kanskje vi får oppleve en ny smultring?

1-0 eller 2-0...