Av STEINAR SÆTHER

Blanda drops så langt for Warburton og de andre vokterne av dronningens park. Badge Swansea.png 0-2 i Bristol var ingen sensasjon, selv om håpet var lysegrønt før kampen starta. For å si det litt tåpelig, vi var med på å prege kampen hele tida - både forlengs og baklengs. Ikkeskåra vi på sjansene våre, og Lumley rota det til hjemover ved mål nummer to. Men vi tar med alt det andre, for det virka positivt!

Svanene fra Wales under ledelse av uerfarne Steve Cooper har ennå ikke tapt. De vant også på "ordentlig vis"i ligacupen mot Northampton 3-1, der vi spilte 3-3 mot Bristol City og behøvde straffer. Spillet til nå har funka bra for svanene, så resultatene harikke vært tilfeldige. Nå forventer jeg ikke laget over midten i mai, når en ser på mannskapet fins det langt flere lag med bedre spillere som vil være i en opprykksdiskusjon.

Ny mann mellom målstolpene i Woodman - som har stått bra til nå. Forsvaret inneholder vår gamle kjenning Bidwell men det er nok Van der Hoom, Rodon og Naughton som er showets stjerner bakover. På midten er Leroy Fer tilbake i Nederland, men Wayne Routledgeer fortsatt med. Grimes, Byers, Dyer og Roberts spiller alt så langt. Fremst er det lite krutt å se, dog et obs! for spanjolen Bastiòn som har netta 3 ganger allerede.

Kun Wallace er skada for oss, svanene kan ha fra 0 til 2 fravær. Som vanlig er det vareopptelling utover ettermiddagen. Mediene spekulerer i om Lumley settes på benken etter blemma sist. Det ser vi etter hvert, Warburton veit at Lumley i fjor kun gjorde totabber alle sine minutter. Lumley var faktisk min mann forrige sesong ettersom han redda ganske mange poeng. Uten ham ville vi vært på nivået under, er min påstand!

Jeg drømmer om en tilsvarende kamp vi hadde forrige sesong da vi vant 4-0 på våren - det etter at laget tok rennefart fra første fløytestøt og ledet med 3 allerede etter halvtimen. Men tenker at det blir jevnere nå tidligere i sesongen. Trua på seier er der!Seier med ett mål er ofte fasiten i denne divisjonen, flere kamper i går tirsdag endte sånn også. 2-1 til oss etter loddtrekning.