Av STEINAR SÆTHER
 
 
Hva var det en fikk med seg fra kampen mot Birmingham sist fredag, da? I kampen fikk vi se to målvakter som virkelig hadde dagen og en Sam Field som sammen med karrieren i QPR, har en framtid på turnlandslaget. Sagt på en annen måte, var ikke dette en kjedelig 0-0 kamp, samtidig som vi må sies å ha vunnet ett poeng.
 
Coventry hjemme i dag. De himmelblå har et ganske nytt lag sammenlignet med forrige sesong. Målgarantisten Viktor Gyökeres ble solgt til Sporting CP i Portugal, som det aller viktigste som skjedde i sommer. Det fins ingen målgarantister igjen, likefullt har laget skåret 12 mål (og 11 i mot). Som en enhet virker de samlet, men det har på sett og vis også vært minuset. Det er ingen som står fram og utgjør den berømte forskjellen. 
 
Tallene sier 1-5-2 etter kampen mandag hjemme mot Huddersfield. Den endte 1-1 etter at bortelaget utlignet langt inne i overtida. Lagene på hver sin banehalvdel står med like mange poeng, 8 hver. Vi er henholdsvis 18 og 19 på tabellen, hvorav gjestene har 6 mål bedre målforskjell. Vi sliter som kjent med å produsere mål.
 
Manager Mark Robins satser på gode Wilson som målvakt. Han har spilt alt så langt. 3 mann har spilt alt i forsvaret, det er veteranen og sjefen sjøl, McFadzean, pluss Dasilva og reggaeboy Latibeaudiere. Men lagdelen sliter med skader nå, så det kan godt hende eks`n vår Bidwell starter. Men også Binks og Kitching er aktuelle.
 
Midtbanen har også skadeproblemer. Ingen har spilt alt her. Eccles er nærmest mens Sakamoto har 6 opptredener. Reggaeboy nummer 2, Palmer, blir ikke klarert, ellers er alt uvisst. Fremst er det veteranen Godden som regjerer. Han har faktisk 5 mål - uten å være særlig målfarlig. Det er min påstand! Ta han ut av kampen og mye er gjort. Simms og Wright er alternativene, men de har ingen mål på CV`n.
 
3 til 5 himmelblå kan være ute til denne kampen. Det er mange så tidlig i sesongen! Vår nye mann Reggie Cannon hvis navn får meg til å tenke på en figur i Benny Gullfot eller en av de andre gode gamle tegneseriene, må få mer trening og samspill før Championship venter. Er Dunne klar i dag? Noen som sliter med "knocks" før kampen? Jack Colback soner sin siste kamp etter det famøse røde kortet. Han blir heldigvis klar til den vriene bortekampen mot Leeds tirsdag kveld.
 
Vrien er også denne kampen. Kan den komme til å ligne på Swansea-kampen som endte 1-1? Rekk opp hånda den av oss som ikke klør etter å oppleve den første hjemmeseieren denne sesongen... Helgardering med U som utgangspunkt, blir mitt førstevalg. Så håper jeg selvsagt at det vi som eventuelt får den forløsende første skåringen!
 
Come on U Rsssssss!