Swindon befinner seg for tiden i League One og slo ut Torquay (1-0) i første runde. Laget tapte sin serieåpning borte mot Peterborough 1-0 i League One.

Vi har spilt mot Swindon en rekke ganger de senere år. Vi har faktisk siden 1990 møtt dem i ligacup, Fa-cup, Premier League, Championship og League One. Dette har endt i totalt 18 oppgjør og statistikken sier 9-3-6 i favør QPR.

Fjøra legende
For oss nordmenn er kanskje Swindon mest kjent som klubben Jan Åge Fjørtoft spilte for i Premier League 1993/94. Fjørtoft er fremdeles ikke glemt i Swindon og ble tidligere dette året stemt inn på tidenes Swindon-lag.

Det har rent mye vann gjennom Themsen siden den gang og Swindon bør være en overkommelig oppgave på Loftus Road, selv for "cuplaget" QPR.

Sist vi møtte Swindon var 12 august 2009 i 1 runde av ligacupen på County Ground. QPR vant 3-2 etter scoringer av Balanta,Blackstock og Delaney.

Laget den gang: Camp, Delaney, Connolly, Gorkss, Stewart, Cook, Parejo, Leigertwood, Ledesma (Alberti 78), Blackstock (Di Carmine 70), Balanta.
Innbyttere: Cerny, Agyemang, Bolder, Ramage, Ainsworth.

U R'sss