Laguttaket til matchen hadde mange endringer (4 stk for å være nøyaktig) fra sist miserable match, noe som er ganske uvanlig under Chris Ramsey. Trolig en nødvendig konsekvens etter
0-4 mot Fulham.

Green er førstevalget mellom stengene. Perch måtte vike plass for Grant Hall i backrekka, og Onuoha flyttet ut på høyreback. Angella og Hall midtstoppere og Konchesky på venstre. På midtbanen er Tozser tilbake fra start og danner den defensive delen med Karl Henry som får fornyet tillit. Phillips og Chery på hver sin kant mens Leroy Fer var nærmeste støttespiller til Jay Emmanuel-Thomas på topp

Benken var mer spennede enn på lenge med Smithies, Perch, Sandro, Luongo, Doughty og Polter

Bolton best i starten
Det var ikke lang tid ut i kampen før det ble scoringer. Bolton åpnet best og allerede etter 8 minutter så måtte Green plukke ballen ut av eget nett.
Madine var høyest på et Feeney-innlegg og headet ballen i det lengste hjørnet. Ikke imponerende markeringsspill skal vi tro rapportene.

Etter at Henry dundret i bakken minuttet senere, uten å få straffespark, så var det klart for 0-2 etter 11 minutter. Håpløs klarering fra Onuoha ender med en avslutning fra Pratley som Green gir retur på. Feeney, som hadde assist på første målet, er først på returen og setter den enkelt til 0-2. Oppløsning!

Rask redusering
Nå var det helt baluba på Loftus Road og QPR gikk rett i angrep. Chery slår innlegget og Jay Emmanuel-Thomas (JET fra nå) knuser alt i luftrommet og setter inn reduseringen til 1-2. Hans første seriemål for QPR.

JET setter inn reduseringen

Roet seg ned
Etter den elleville starten så roet kampen seg noe ned. QPR tok litt mer tak i det hele og overtok initiativet, men Bolton så farlige ut hver gang de kom på "vår" banehalvdel. Kombinasjonen Tozser/Onuoha på offensive dødballer skapte flere farligheter i den første omgangen. Tozser viste frem en presis dødballfot både på frispark og cornere, og Onuoha har nese for å komme til avslutninger. Dessverre er han ingen Charlie Austin på avslutningsteknikk og Amos i Bolton-buret tok seg av det som kom.

Utligningen
Minuttet før pause var utligningen et faktum. Leroy Fer krangler inn utligningen etter at det blir gitt retur på hans egen heading. Austin er ute, men Fer is back!! Deilig.
Da kunne man gå i garderoben med en langt bedre følelse enn hva man hadde på stillingen 0-2.

Leroy Fer til 2-2

Etter hvilen
Åpningen av de siste 45 minuttene fortonet seg ganske rolig. Ingen av lagene presterte noe av betydning første kvarteret. JET med en god sjanse, men er offsideplassert og Amos redder i tillegg glimrende. Så smeller det igjen på Loftus Road etter 62 minutter. Chery har vært kritisert av mange de siste kampene, men blir neppe kritisert for denne manøveren. 3-2 kommer på glitrende vis da han klinker til fra drøye 20 meter og finner noe som er tilnærmet lik krysset. QPR har snudd oppgjøret!

Minuttet senere er Phillips nær ved å sette inn 4-2 da han er alene gjennom, men avslutningen går dessverre utenfor.

Tjaronn Chery sendte QPR i ledelsen 3-2

Bolton press
Etter scoringen til Chery så ble QPR presset tilbake. Flere ganger ble det tendenser til panikk i det bakre leddet. Det ble mer og mer tydelig at kampen ikke hadde fått sitt siste mål. Fer gikk av banen, til stående applaus, etter 76 minutter og gjorde plass til Sandro som endelig er tilbake på banen. Han var nær ved å score da han få minutter senere  "stjal" ballen og sendte av gårde en suser av skudd fra 25 meter, men han kunne lite gjøre da det QPR etter 85 minutter måtte kapitulere. Wellington Silva bøyde vakkert inn 3-3 bak en forfjamset Green etter å ha lurt en ryggende Onuoha. Pokker ta altså!

Dramatiske sluttminutter
Dette var imidlertid kampen ingen av lagene ville avgi poeng, og nå ble det hawaii-fotball for alle pengene. 4 minutter tillegg skulle gi sin dose med dramatikk. Først scorer Bolton i det andre tilleggsminuttet, men får målet annulert. Uvisst av hvilken grunn i skrivende stund.

Enda dypere inn i overtiden så avgjør dagens QPR-spiller matchen. JET hadde jobbet beinhardt og fremstod som en av de virkelige krigerne på Loftus Road-matta. Skulle noen avgjøre dette så var det helt fortjent at det var nettopp han. Over tre minutter på overtid får han ballen og avslutter majestetisk med en markkryper forbi Amos. Loftus Road eksploderer! 4-3 game over!

JET har avgjort oppgjøret rett før full tid! 4-3 og ekstase!

Fortjente vi tre poeng her?
Det gjorde vi kanskje ikke, men det spiller forsåvidt ingen trille. Poengene er kjærkomne og vi har vunnet en forestilling som inneholdt det aller meste. Nydelig følelse!!
Pekefingeren går igjen til det defensive. Slippe inn tre mål mot Bolton på hjemmebane er rett og slett svakt. Full fokus på å snøre igjen sekken i landslagspausen Chris Ramsey!

Dagens QPR-spiller: Jay Emmanuel-Thomas. Brukbar erstatning for Austin:)

QPR-Bolton 4-3 (2-2)
Mål: Madine (8), Feeney (11), JET (12, 90+3), Fer (44), Chery (62), Silva (85)

QPR: Green, Onuoha, Hall, Angella, Konchesky, Henry, Tozser, Fer (Sandro 76), Phillips, Chery, JET