Av STIAN KARLSEN

De syv spillerne det er snakk om er:  Osman Kakay, Idrissa Sylla, Tomer Hemed, Paul Smyth, Charlie Owens, Niko Hamalainen og Massimo Luongo. 

Osman Kakay kan debutere for Sierra Leone mot Etiopia på søndag i en kamp med betydning. Dette er kvalifiseringskamp til afrikamesterskapet. Kampen spilles 15:00 norsk tid. 

Idrissa Sylla sitt Guinea er med i samme kvalifiseringen. De møter Den sentralafrikanske republikk, også dette på søndag med kampstart 18:30. 

Timer Hemed har spilt 30 kamper med flagget på brystet for Israel. Fredag kveld møter laget Albania borte (20:45) i det nyoppstartede Nations League, mens det på tirsdag kveld er vennskapskamp mot Nord-Irland på Windsor Park (20:45)

Paul Smith og Charlie Owens kan begge representere Nord-Irland sitt U21-lag. De spiller EM-kvalik mot Spania i Alcacete på tirsdag (18:45). 
I den samme turneringen (U21 EM-kvalik) spiller også Niko Hamalainen for sitt Finland. De starter fredag kveld på bortebane mot Danmark U21 i en kamp som starter 18:00, og spiller igjen hjemme mot Polen U21 på tirsdag klokken 17:30. 

Massimo Luongo og hans Australia har ingen kamper i denne landslagspausen, men kommer til å ha en treningssamling i Tyrkia noen dager i denne perioden. 

Litt av hvert man kan følge med på med andre ord. Vi ønsker gutta lykke til! 

U R´sss