Av STIAN KARLSEN

Taarabt har rukket å bli 26 år, og mange vil si at han har skuslet bort et åpenbart talent. Han har, fra og til, vært i QPR siden 2009. Det har totalt sett vært en berg-og-dalbane tur med flere dype fall enn høye topper. 

Helt og syndebukk
Marokkaneren har hatt én god sesong, da vi rykket opp i 10/11, men også da var han først og fremst primadonna og deretter fotballspiller. 

Etter det har det ikke vært mye å skrive hjem om av høydepunkter, men tålmodig har vi ventet på at han skal levere varene vi vet at han er kapabel til. De fleste har gitt opp for lenge siden og nå har altså klubben gjort det samme. 

Benfica
Adel har tiltrukket seg interesse fra flere store klubber til tross for manglende spill og form de siste par sesongene. På sine gode dager er han en artist og magiker blant de aller beste og skrytevideoer på youtube finnes de mange av. Han har vært utlånt til Fulham og Milan. I Fulham var han en flopp og i Milan en suksess. 

Nå er det altså Benfica som kan, kremt, nyte godt av hans tjeneste de neste fem årene. At han var fristilt av QPR er overraskende nok, for kontrakten hans går ikke ut før om ett år. Slik sett skulle man tro at klubben var interessert i å få noe igjen for spilleren. På en annen side sparer klubben £ 3 millioner i lønnsutgifter kommende sesong ettersom Taarabt var på en avtale verdt £ 65 000 per uke. 

Det beste for alle parter
Som sagt, de fleste har gitt opp Taarabt. Han har hatt én god sesong og har antagelig gjort mer skade enn godt i garderoben.Tror at vi kan leve fint med at han forsvinner fra Loftus Road nå. Lat og kranglete er vel beskrivende for totalinntrykket undertegnede sitter igjen med, selv om jeg elsket ham høyt i 2010/11. 

Nok er defintivt nok...