Taarabt har vært blant våre aller beste og mest stabile spillere denne høsten. Nå kan vi være risikere å bli uten "tryllekunstneren" i en svært viktig og lang periode i januar.

Harry har spurt
Harry Redknapp ba Adel Taarabt om å bli i QPR på grunn av situasjonen klubben har havnet i.

- Han spurte om muligheten for at jeg kunne bli, og jeg svarte;
"Hvis jeg blir kalt inn så kan jeg ikke si nei,sjef!" Jeg elsker landet mitt og det marokkanske folket. Fotball betyr mye for dem. Jeg sa til Harry at den eneste utveien er dersom jeg blir utelatt fra troppen

Turbulent forhold
Muligheten for at Adel ikke blir tatt ut i troppen til Marokko er tilstede. Han har ikke vært bestekompis med landslagssjef Rachid Taoussi, for å si det pent. De siste månedene har han vært ute i kulden, men to scoringer og storspill mot Fulham i helgen kan ha fått Taoussi på nye tanker.

Savner landslaget
Taarabt innrømmer at han savner å spille med flagget på brystet og det er ikke bare afrikamesterskapet som frister. Han ser nemlig en mulighet til å spille et VM i Brasil også. Det blir imidlertid en svært tøff oppgave og komme dit, for da må Marokko slå Elfenbenskysten på bortebane. Ikke drømmemotstander akkurat, men etter å ha sett hva Adel er kapabel til så kan han utgjøre forskjellen på ett hvilket som helst lag på sine beste dager. 

Mer voksen
Sett utenfra virker Adel Taarabt mer voksen enn tidligere. Denne høsten har han ikke lykkes med alt, men har vært av de spillerne som har vist tegn til glød og innsats selv når ting går på tverke. Ganske så overraskende når man tenker på den sutrete guttungen som tok bussen hjem i pausen da det buttet mot på banen (Fulham 0-6), for ett drøyt år siden.

Bli hjemme Adel!

U R'sss