Av THORSTEIN BJERKESETH

1. omgang
En relativt rolig start på kampen hvis man ser bort ifra Bartons annulerte mål på som han tupper inn etter et innlegg fra SWP, ellers går de første 20 minuttene unna uten de store overskriftene. Onuoha må gi seg i det 22 minutt med noe som mistenkes for å være en strekk og erstattes av debutanten Assou-Ekotto.
Et godt angrep med Assou-Ekotto og SWP på venstre kant fører til en kross inn som Austin nesten kommer seg på. Etter 25 minutter spill begynner QPR å dominere mer og mer. Matt Phillips kommer seg til en fin avslutning, men den går på høyresiden av stolpen.
Brighton kommer til en god avsluttning i det 35 minutt som ender utenfor og til en kårner for bortelaget. Kårneren ender i mål, men dommmeren har allerede blåst frispark til QPR. Kampen tok seg opp de siste 10 minuttene av omgangen, hvor blant annet Barton pådrar seg et gult kort, nummer 4 for sesongen, etter sin andre takling på kort tid.

Austin hadde omgangens største sjanse, en kjempeheading etter kårner på tampen av første omgang, men en god redning fra Kuszczak holder Austin til sitt ene mål i serien så langt. Når QPR har kommet seg ut og rundt på kantene så var de gode. Phillips på høyre og Assou-Ekotto på venstreback var livlige, men som oftest har var det få blåhvite inne i boksen.
Første omgang ender 0-0 med et par sjanser til begge lag, men QPR med de største sjansene selvom det rapporteres per radio at begge lag har hatt ball i mål en gang hver.

2 omgang
En kårner til vært av lagene åpner den andre omgangen, men etter 10 minutter får QPR et frispark utenfor boksen som Barton skrur rett på mål. Kuszczak for parert til kårner for hjemmelaget. Etter jevnt ballspill de første 10 tok QPR mer over og satte Brighton-forsvaret under konstant press.
En stor sjanse i 65 minutt da Dunne header på mål, men den reddes utrolig nok på strek. Det lukter mål av QPR når de fortsetter å presse Brighton forsvaret. Man kan føle at stemmningen stiger på Loftus Road gjennom radioapparatet (eller nettradion) denne kvelden. Barton og Phillips har begge stor sjanser, men bortelaget står imot enn så lenge.
'Arry setter innpå en litt mer offensiv og skuddsikker spiller i Jenas, for Henry, da det gjenstår 17 minutter på kampklokka. Matt Phillips har løpt seg tom og blir erstattet av Traore i det 78 minutt. Desverre så går luften ut av QPR etter innbyttene og selv med en god heading av Dunne over mål helt på slutten så ebber kampen ut i 0-0.

Etter flere kamper hvor QPR kanskje har vært heldig med å få med seg 3 poeng så spiller de en god kamp hvor de hadde nok av sjanser og burde ha vunnet. Vi står likevel ubeseiret etter 7 kamper OG vi topper tabellen med 17 poeng!!
Og på den noten så er det vel en god dag å feire så da gratulerer vi både Bjørn Soleng og Svein Kjetil Stenberg med tabelltopp og bursdag.