Av STIAN KARLSEN

Josh Scowen ble utvist mot Ipswich og sonet karantene denne gangen. Jack Robinson har blitt syk og var ikke på banen mot Millwall. Dette var de to endringene Holloway utførte, noe han følgelig var tvunget til. Bright Osayi-Samuel og Grant Hall kom inn i fraværet til disse to. 

Et ellers uendret mannskap betød også uendret formasjon. 3-5-2 med Hall, Baptiste og Onuoha bak, Bidwell og Wszolek på kantene og Cousins, Luongo og Freeman sentralt. På topp skulle Osayi-Samuel tilby en ekstra dimensjon med sin fart ved siden av Sylla. 

Høy intensitet, lite produktivt
Førsteomgangen på The Den var preget av to lag som ville mye, men som manglet evner i den siste avgjørende fasen. Tempoet var høyt, men de store målsjansene uteble. Millwall var hakket vassere enn QPR, men våre gutter hadde stort sett god kontroll defensivt. 

QPR hadde faktisk en tydelig plan på at de skulle kontre raskt når muligheten bød seg for å benytte seg av hurtigheten til Osayi-Samuel. Dette var vellykket ved et par anledninger, men unggutten ble så altfor alene på topp og fikk lite ut av det alene mot overmakten. 

Millwall hadde sin beste sjanse i første omgang kom etter flott trekantspill som gjorde at Wallace kom til avlutning på halvvolley. Avslutningen gikk i sidenettingen fra 14 meter. Da var det spilt drøye halvtimen. 

Bidwell kom til QPR sin beste mulighet et par minutter senere da han fikk en fri heading fra skrått hold 6-7 meter fra mål. Baptiste serverte et perfekt buet innlegg på bakre stolpe, men Bidwell klarte ikke å få kraft nok bak headingen og satte den midt på keeper Archer. 

Scoringen
Ingen endringer på lagene i pausen, og kampen fortsatte i samme spor. Millwall koblet et lite grep og etter 55 minutter skulle den avgjørende scoringen komme. Wallace satte fart og utfordret på vår venstreside. Han chippet innlegget fra dørlinjen og inn på bakre stolpe. Der kom Morison flyvende, slo alt og alle i luften og stanget inn 1-0 fra kort hold. Da blir ting plutselig blytungt. 

Scoringen var baklengs nummer 13 det første kvarteret etter pause denne sesongen. Det vil si over 1/3 av alle baklengsmålene har kommet i dette tidsrommet.

Holloway kastet innpå Matt Smith og tok ut Wszolek kort tid senere. Wszolek ble ofret etter at han pådro seg et gult kort rett for scoringen. 

Spillemessig jevnt
Spillemessig var lagene omtrent like gode. QPR holdt i ballen mer etter scoringen og kom i nærheten av scoring etter 65 minutter. Luongo kommer til avslutning med venstrebeinet fra 18 meter. Archer må gi retur, Smith og Sylla jager returen, men keepere Archer når den først. 

Debut
Etter 69 minutter før Oteh sin debut da han kommer inn for Osayi-Samuel. Oteh får en vanskelig oppgave og klarer ikke markere seg de drøye 20 minuttene han er på banen. Litt vanskelig å se at dette var et fornuftig bytte av Ollie...

Etter 80 minutter gjør Oliie sitt siste trekk da han tar ut Sylla og setter innpå Wheeler. 

Det skjer ikke stort før Matt Smith kommer til en god heading i det siste spilleminuttet. Headingen går en drøy halvmeter på utsiden. Flere sjanser får ikke QPR og tapet er et faktum. Vi mangler åpenbart offensivt sting og klarer ikke å skape usikkerhet i de bakre rekkene til våre motstandere. 

Tapet er kjipt, men ikke helt ufortjent. 

Bestemann
Grant Hall gjør en god figur i sin første hele kamp på lang, lang tid. Overraskende at han får 90 minutter og han så ut til å slite mot slutten av oppgjøret. Vi krysser fingrene for at han ikke har blitt risikert (skademessig...) unødig. 

En annen skadeplaget spiller, Jordan Cousins, får min stemme denne kvelden. Han jobber utrettelig og gjorde savnet av Scowen nesten usynlig. La den mannen få mer matchtid så kan dette bli riktig så bra! 

U R´sss

Millwall-QPR 1-0 (0-0)
Mål: Morison (55)

QPR: Smithies, Baptiste, Hall, Onuoha, Bidwell, Luongo, Freeman, Cousins, Wszolek (Smith 58), Osayi-Samuel (Oteh 69), Sylla (Wheeler 80)