Av STIAN KARLSEN

Offensivt har vi ingenting å klage på. Charlie Austin er i veldig god form og med Chery, Luongo og Phillips så har vi hatt et slagkraftig offensivt lag frem til nå. Mange kritiserer Chris Ramsey for å spille med en ensom spiss i hjemmekampene, men det er ikke der problemet først og fremst ligger. 

Forsvaret
Sidebackene Perch og Konchesky har spilt samtlige kamper denne sesongen. Konchesky har klart seg helt greit, mens Perch har slitt noe mer. De er langtfra feilfrie disse to, men holder bra championshipstandard og ingen av dem kan lastes for at vi har langt over snittet i antall baklengsmål. 

På stopperplass er det Onuoha og Angella som virker å være sammensetningen Ramsey satser på. Angella har vært et positivt bekjentskap, og Onuoha har kanskje vært QPR´s beste hittil denne sesongen. Clint Hill og Grant Hall har heller ikke gjort seg bort når de har spilt. 

Midtbanen
Toszer har hatt en treg start i QPR-trøya. Hans gode venstrebein veier ikke opp for hans mangel på fart og duellstyrke. Vil ikke gi ham opp helt enda og kanskje mangler han litt på toppformen?

Luongo har vært blant våre beste hele innledningen av sesongen, men har havnet litt i skyggen av Chery, Austin og Phillips som har scoret målene. Australieneren har virkelig tatt nivået opp fra League One. 

Faurlin, Gladwin og Doughty har også hatt spilletid på midten. Gladwin og Doughty litt for lite til at man kan dømme dem for mye og Faurlin har gjort sine saker middels pluss når han har vært involvert. 

Da gjenstår det én mann
Du har kanskje gjettet det allerede. Denne mannen har spilt samtlige kamper med unntak bortekampen mot Huddersfield. Den kampen vant QPR 1-0. Det betyr at med denne mannen har QPR sluppet inn 12 mål på 6 kamper. Det er ikke tilfeldig. Mine damer og herrer: Karl Henry

 

Henry virker til å være en av favorittene til Ramsey. Han var av de som presterte jevnt over greit i Premier League, men innledningen på denne sesongen har vært ganske så grufull. Ikke har han fart, ikke er han kreativ, ikke har han pasningsfot og denne sesongen har han heller ikke hatt duell eller taklingsstyrke. 

Den mannen må ut av de elleve som spiller kamp. Han er i beste fall en backup i verste tenkelige skadesituasjon. 

Løsningen
Alt vi har er en bedre løsning enn Henry. De to siste kampene har han vært helt katastrofe, og selv om han kan dele noe av den skylden for det med vår nye ungarer (Tozser), så har han likevel vært i en klasse for seg selv med negativt fortegn. 

Løsningen har vi der allerede. Faurlin, Doughty, Sandro og Luongo (når Fer er 100% klar til innsats). Når vi holdt nullen mot Huddersfield var den defensive mitbaneduoen Faurlin og Doughty. Det er den mest opplagte løsningen, men Sandro og Faurlin er de to jeg ønsker å se mot Hull. Sandro har vært i England noen uker nå, han har trent i hele sommer hjemme i Brasil og nå har han fått et par reservelagskamper under beltet. På tide å bruke ham Ramsey? 

Bare jeg slipper å se duoen Tozser/Henry for QPR igjen skal jeg være fornøyd for det er en konstellasjon som aldri kommer til å fungere. Drillo-fotball uten gjennombruddshissighet er det vel strengt tatt ingen som ønsker seg.

Null tull i Hull?
Med fasit i hånd så gjelder det å sette alt ut i praksis til helgen. Vi ønsker oss det samme som tannlegen; null hull. Eller enda bedre 0 Hull - 3 QPR ?? 

En liten ting til. Gi Chris Ramsey litt tid da folkens! 

U R´sss