Av STIAN KARLSEN

Manager Ian Holloway gjorde bare en endring etter lørdagens seier hjemme til Bolton Wanderers, forsvarer Jack Robinson har pådratt seg en liten skade og Alex Baptiste som kom inn startelleveren.

Joel Lynch fikk sin opptreden nummer 50 for QPR etter at han kom til klubben fra  Huddersfield Town sommeren 2016.

Dårlig start
QPR slet hele førsteomgangen og var under press allerede fra start. Alex Smithies klarerer et innlegg til George Baldock, men hans halvvolley fra 15 meter fløy over tverrliggeren i tredje minutt.

Smithies var igjen truet fire minutter senere, når QPR-keeperen reddet et skudd fra John Lundstram inne i boksen. Returen falt i beina på tidligere QPR-spiller Leon Clarke som avsluttet på mål. Nedum Onuoha var på plass og fikk klarert på linjen.

Holdt nesten halvtimen
Sheffield Uniteds press ga resultater i det 27. minutt da de tok ledelsen gjennom Richard Stearman. Den kom etter en corner som ble stusset fra første stolpe og videre til bakre stolpe. Stearman hadde posisjonert seg og fikk en enkel oppgave med å skli inn ledelse til hjemmelaget.

QPR fikk sin beste mulighet i førsteomgang ved Conor Washington fem minutter før pausen, men fikk ikke nok kraft i headingen etter corneren fra Freeman. Keeper Blackman var på bærtur, men avslutningen ble klarert greit på linjen av Blades-forsvaret.

2 omgang
Bare to minutter inn i andre omgangen, ble det gitt retur fra Blackman på et godt skudd fra Freeman, men Washington var ikke i stand til å sette inn returen. Stor sjanse!

Det viste seg å bli en kostbar bom, for Sheffield doblet ledelsen sin i det 50. minutt da Lundstram scoret. Fint spill av Sheffield gjorde at de kom seg løs på vår venstreside. Innlegget langs bakken inn i feltet var det ingen som klarte å klarere og når Lundstram kom i fart på bakre stolpe kunne han ikke bomme fra 8-9 meter upresset

13 minutter senere fikk QPR nytt liv i håpet om poeng da Freeman reduserte etter en herlig soloprestasjon. Han mottok ballen på midtbanen og satte på turboen fremover. Han passert to motstandere før han avsluttet fra 18 meter og ned i det venstre hjørnet til Blackman.

QPR yppet seg i jakten på poeng, men kom ikke til de store sjansene i siste halvdel av omgangen. Nærmest var vi ved kombinasjonen Smith og Freeman minuttet før full tid. Innlegget fra Freeman var godt og Smith kom til en god heading. Dessverre var keeper Blackman godt med på notene og reddet headingen relativt komfortabelt.

Dommer Langford blåste av oppgjøret og det endte 2-1 på Bramall Lane. Det betyr at borteformen til QPR fremdeles er av det håpløse slaget.

10 poeng til nedrykksplass er fremdeles betryggende, men vi trenger fortsatt noe for å føle oss trygge. Den sjansen bør være til stede når Nottingham Forest kommer til Loftus Road på lørdag.