Av DAG HÅKON HELLEVIK

Vi tapte 0-1 for Oxford United i en svært svak kamp. Warburton sa riktignok at han var fornøyd med første omgang. Selv synes vi første omgang var svært svak, men vi er i det minste enig med ham i at andre omgang var enda svakere.

Det var da også i andre omgang baklengsmålet kom. Da vi slapp inn 76 ligamål på 46 kamper i 2019/20 var vi nokså dårlige på det meste. Det vi ikke var nokså dårlig på var vi veldig dårlige på - og det gjaldt blant annet forsvar på dødball. Derfor sjokkerte det antakelig ingen at Matty Taylors scoring etter 62 minutter kom etter en corner vi ikke klarte å klarere. Oxfordangriperen sto plutselig helt alene og klarte med litt fikst fotarbeid å pirke ballen i mål selv om den kom en anelse kinkig på ham.

I den grad noen hadde fortjent flere mål var det vertene, og det til tross for at heller ikke Oxford United var veldig mye å skryte av. Hjemmelaget kunne økt ledelsen et par ganger, som for eksempel da Liam Kelly måtte ned og redde et skudd etter et frispark fra Liam Kelly. En av de svært få morsomhetene som det er verd å huske fra denne kampen var nemlig at begge lagene hadde hver sin spiller med samme navn!

Som mot Wimbledon var 20 QPR-spillere involvert. Timo Dieng sto over, sammen med George Thomas og Marko Ramkilde som visstnok var småskadd. Nye denne gangen var Liam Kelly, Aramide Oteh og Lee Wallace. Keeper Kelly og midtbanesliteren Dom Ball var de eneste som spilte 90 minutter. Joe Lumley satt på benken, men om hans uteblivelse har noe å gjøre med ryktene om at han er i ferd med å bli solgt vites ikke.

QPR: Liam Kelly, Ossie Kakay (Todd Kane 60), Conor Masterson (Niko Hamalainen 74), Yoann Barbet (Joe Gubbins 74), Lee Wallace (Ryan Manning 45), Geoff Cameron (Faysal Bettache 74), Dom Ball, Bright Osayi-Samuel (Ola Shodipo 74), Luke Amos (Paul Smyth 74), Ilias Chair (Ody Alfa 74), Lyndon Dykes (Aramide Oteh 74).

QPR er på jakt etter Oxfords midtstopper Rob Dickie, men han spilte ikke. QPRs angrepsrekke kan med andre ord ikke skylde på kvalitetene til Oxfords beste forsvarsspiller!

To positive ting å si om dagens kamp er at QPR har to ting til felles med Champions League-finalist PSG; Begge tapte siste kamp 0-1, og begge har en manager som går på krykker. To negative ting som er å si er at dersom dette er det nivået vi har å fare med i en sesong hvor vi ikke har verken Ebere Eze, Nahki Wells eller Jordan Hugill på banen, så kommer det til å gå dårlig mot Plymoutn Argyle om en uke. Deretter kommer det til å gå veldig mye mere dårlig mot Notts Forest om to.