Av DAG HÅKON HELLEVIK

Den nå 28 år gamle engelskmannen var i QPR i en kort periode i 2013/14, på lån fra Tottenham. Han fikk drøyt 20 kamper for laget som rykket opp i mai, men han utmerket seg aldri og han var ikke involvert i playoff mot verken Wigan eller Derby.

Swansea kjøpte ham til slutt, for 4,5 millioner pund, men han ble ikke noen klippe i laget der heller. Han rundet såvidt 100 obligatoriske kamper på 5 år. Nå er han klubbløs, og er tilbake til W12 for vurdering for en eventuell kontrakt. Spørsmålet er hva han har å tilby. Et svar på spørsmålet kan være bredde i stallen for det vi antar er en relativt rimelig penge, så det er ingen grunn til å bli overrasket dersom han blir QPR-spiller i løpet av en uke eller tre.

Hva kampen angår ble den ikke streamet fordi Arsenal ikke ønsket det. I motsetning til de to hemmelige kampene mot West Ham og Chelsea i forrige «Silly season – altså i juni – går QPR imidlertid ut med både målscorere, resultat og en delvis lagoppstilling, så det er litt mindre hemmelighold denne gangen. Mark Warburton går så langt som til å si at han er «fornøyd». Ikke minst bør han være fornøyd med at vi faktisk scoret mål, noe vi ikke gjorde mot Oxford sist lørdag.

Det første målet ble scoret av Ossie Kakay, som ga QPR ledelsen. Tre Arsenal-mål ga vertene 3-1, for BOS Samuel og deretter Todd Kane utliknet til 3-3. Arsenal vant imidlertid, med et mål sent i kampen.

Informasjonen som har piplet ut er som nevnt sparsom, og vi har ikke sett Arsenals målscorere offentliggjort noe sted. QPR oppgir bare startoppstillingen, men det vil ha vært en rekke bytter også denne gangen. De eneste detaljene Warburton har gitt er at Rob Dickie spilte 60 minutter. Vi antar derfor at Conor Masterson avsluttet kampen.

Arsenal – QPR 4-3

Kakay, Osayi-Samuel, Kane

QPR startoppstilling: Lumley, Kakay, Dickie, Barbet, Wallace, Cameron, Carroll, Osayi-Samuel, Chair, Amos, Oteh