I tillegg nærmer vi oss en tvilsom rekord. Noe vi kommer tilbake til i slutten av artikkelen.

For ser vi bort fra korte perioder av kampen, ble dette kattens lek med musen. Så ærlige må vi være.

Kalddusj
Vi fikk riktignok den verst tenkelige starten, da Wayne Rooney stupheadet inn 1-0 før minuttet var spilt.
De regjerende ligamestrene gjorde omtrent som de ville, og uten en briljant Radek Cerny ville dette blitt et målkalas i stil med ligaåpningen mot Bolton.
Vår tredjekeeper er fantastisk på strek, og hadde en rekke parader som holdt oss inne i kampen - akkurat slik han gjorde det forrige helg mot Liverpool.

Jamie Mackie gjorde også en solid jobb på høyrekanten, og Patrick Evra fikk kjørt seg kraftig mot den kvikke skotten som har kommet sterkt tilbake etter sin langvarige skade.

Kollaps
Bortsett fra dette er det fint lite å skrive hjem om, der flere nøkkelspillere opplevde total kollaps i møtet med nok et sterkt lag fra Manchester.

Likevel, hvordan vi den ene dagen kan rundspille Manchester City, for så å svikte totalt mot naboklubben er et lite mysterium.

Joey Barton hadde et mareritt på midtbanen. Han var også den som mistet ballen i forkant av United's andre scoring, der Carrick for øvrig fikk gå upresset over halve banen før han skjøt.

Tvilsom spillskompetanse
Jeg vil også trekke frem Jay Bothroyd, som i spillestilen minner stadig mer om en halvslapp og giddalaus John Carew. Til Bothroyd's forsvar var han flink å jobbe bakover i dag.
Men som spiss holder ikke fyren PL-nivå. At han for et par uker siden fablet om landslagsplass må vi sette på humorkontoen hans.

Adel Taarabt kom innpå for første gang siden katastrofeomgangen mot Tottenham 30. oktober.
Det var en forfriskende å se marokkaneren rette opp litt av inntrykket. Taarabt var også den som klarte å åpne United-forsvaret med en nydelig tversoverpasning som DJ Campbell burde ha gjort mer ut av.

Dette var i praksis vår eneste store sjanse mot en motstander som ikke så ut til å anstrenge seg nevneverdig i dag.

Spissbehovet vårt er direkte skrikende. Vi har (sammen med Wigan) scoret færrest mål av alle i divisjonen.

Kjip rekord
I tillegg kryper vi mot en ytterst tvilsom rekord.
Vi står bokført med 1-én fattig hjemmeseier så langt i sesongen. Skulle vi spille uavgjort eller tape mot Sunderland på onsdag, betyr det at vi står med én fattig hjemmeseier før årsskiftet. Det har aldri skjedd før.

Vel, vi klarte bedriften i 1916, mens engelskmenn flest befant seg i skyttergravene i Frankrike. Men jeg våger påstanden om at akkurat den sesongen gjelder ikke.

Ekstreme tiltak?
Om noen hoster opp flybillett, og klarer kunststykket å overtale fruen til å gi slipp på meg førstkommende onsdag, kan jeg godt reise over og sørge for tre poeng mot Sunderland.

Jeg var nemlig på tribunene da vi slo Chelsea.

Fakta
QPR - Manchester United 0-2 (0-1)
Mål: Rooney 1, Carrick 56
Tilskuere: 18.033

Laget: Cerny, Gabbidon, Bothroyd, Faurlin, Mackie, Traore, Connolly, Barton, Young, Helguson (Campbell 66), Wright-Phillips (Taarabt 66).
Ikke benyttede reserver: Kenny, Orr, Hill, Derry, Smith.