Av STIAN KARLSEN

Burnley sikret seg opprykket til Premier League og stemningen på Turf Moore var tilnærmet elektrisk da kampen nærmet seg sluttsignalet. 

QPR kom på banen i Burnley med et lite overraskende lag. Ingram, Petrasso og Kpekawa var de spillerne som skulle overvåkes litt ekstra. Ingram vet vi kan prestere på dette nivået, mens Kpekawa og Petrasso har behov for å vise seg frem. 

I tillegg til Kpekawa så var det Onuoha, Hill og Hall som spilte foran Ingram i backrekka. På midtbanen var nevnte Petrasso sammen med Hoilett, Phillips, Faurlin og Henry. Polter fikk fornyet tillit på topp. 

Gode nok
QPR var fullt på høyde med, og faktisk bedre enn, Burnley i lange perioder. Joey Barton og co så ikke ut som det mest sultne laget ute på banen. 6-2 i avslutninger på mål i QPR sin favør forteller om en god spillemessig bortekamp. 

Dessverre så var det mer vilje hos hjemmelaget til å kjempe inn den ene nødvendige "gållen" som skulle til for å avgjøre bataljen. 

Avgjørelsen
Kampen ble avgjort når timen var spilt. Et frispark noen meter fra dørlinjen på QPR sin høyreside. Innsvingeren var glimrende med både fart og presisjon, men hodestøtet til Sam Vokes var av den kliniske sorten. Han møter ballen på første stolpe og stanger den med herlig kraft og presisjon inn i det lengste hjørnet fra 5-6 meter. 

"Nykomlingene"
Vi tapte 1-0 og hjemmepublikummet gikk bananas! 
QPR kunne gå av banen med hodet greit på plass, men uten noen som helst form for resultat. Denne gangen var det viljen som ble avgjørende, og det er det faktisk ingenting å si på. 

Vi fulgte Kpekawa og Petrasso med argusøyne denne kampen. Konklusjonen er at begge ser fremdeles uferdige ut. Kpekawa hadde mange utfordringer på sin backplass, men kom seg fra det uten å bli ydmyket. Han imponerte heller ikke all verden. Petrasso viste tendenser til sitt potensial med fart og utfordringer. Ikke alltid vellykket, men nok til at vi fortsatt har troen på at denne gutten kan slå gjennom på A-laget snart. 

Gratulerer
Vi gratulerer Burnley med opprykket. Hadde vært fint å kunne stikke noen kjepper i opprykkshjulene. Det klarte vi ikke, og Burnley rykker opp igjen i det gjeveste selskapet på første forsøk! 

Vi må ta med enda en gratulasjon og den skal gå til fantastisk Leicester. 2-2 mellom Chelsea og Tottenham mandag kvelde gjør at de nå kan feire at de har vunnet ligatittelen! Hvem skulle trodd det? 

Gratulerer til Joey Barton og Burnley!
Gratulerer Danny Simpson og  Leicester! 

Vi bøyer oss i hatten og håper at vi får oppleve noen lignende i løpet av vår levetid .(tenker da på å vinne Premier League for neste år regnere jeg det som en selvfølge at QPR rykker greit opp!) 

U R´sss


Burnley-QPR 1-0 (0-0)
Mål: Vokes (61)