Kampens eneste mål da Emile Sinclair satte punktum fra kort hold etter at Green såvidt fikk fingrene på ballen. Dette var noe av de siste som skjedde i QPRs andre treningskamp denne sesongen. For to dager siden spilte vi 0-0 mot Exeter City.

League One-laget hadde flere gode muligheter i 1. omgang, mens QPR kom mer med i 2. omgang.

Faurlin
Ali Faurlin var kanskje nærmest scoring med en flott frispark fra 20 meter. Peterborough´s keeper Day måtte strekke seg i full lengde for å holde ballen ute av buret.
Mot slutten av kampen hadde Faurlin et langskudd med potensial, men også der var Day på plass. Vår argentinske midtbanespiller har for øvrig vist seg som en av de mest ivrige i våre to kamper så langt.

Bobby Zamora var også frampå flere ganger, og en heading strøk såvidt stolpen.

Tropevarme
Ellers vil kampen bli husket for at Stephane Mbia gikk ned for telling like før pause. Ifølge klubbens nettsider skjedde dette uten at han var i berøring med en motspiller.
Det kan selvsagt ha vært varmen som sendte afrikaneren ut av balanse. 30 grader i Øst-England er frisk kost, selv for de med lang erfaring under sola.

Rundt 750 QPR-fans tok turen til Peterborough. Sterkt.

Treningsleir i Østerrike
De to neste treningskampene er mot internasjonal motstand. Torsdag 18. juli møter vi Besiktas fra Tyrkia, og lørdag 20. juli venter Udinese fra italienske serie A. Begge kampene spilles i Østerrike.
Generalprøven spilles i Southend (League Two) fredag 26. juli, før alvoret sparkes i gang på Loftus Road 3. august.