1.omgang var så dårlig at vi kun vier et kort avsnitt til et hårreisende svakt forsvar, der formasjoner var på 4. divisjonsnivå og 4-er'n var svært dårlig drillet. I vrimmelen av dårlige forsvarsprestasjoner var nok Hill jevnt over dårligst. Han var konsekvent feilplassert. Laget forøvrig var så dårlig og så tafatt at vi undrer på hva Manager Hughes sa til dette laget før kampstart.

Håp i hengende snøre
2. omgang startet med at vi kunne konstatere at Hughes utrolig nok ikke foretok noen bytter i pausen.
Helt ufattelig og etter mitt skjønn tragisk inkompetent. Både Hill, Park og Wright-Philips var så svake at vi forhåpentlig ser mindre til disse gutta fremover. Vi kunne forvente mer av iallefall Park, som var en blanding av feilPARKert og anonym/tafatt i de altfor mange minuttene han fikk spille mandag kveld.

Men heldigvis fikk vi endelig se Taarabt på banen i det 56. minutt, og det tok kun halvannet minutt før litt Taarabt-magi ga oss håp og tro tilbake. Taarabt skapte sjansen selv, og curlet et vakkert skudd fra 20 meter inn i krysset, totalt utagbart for den gode finske keeperen i WestHam-målet. Det ble muligens litt for mye TRO da Taarabt synliggjorde sitt forhold til Allah i seiersrusen etter en av tidenes vakreste QPR-scoringer og han fikk korrekt nok gult kort for sin hengivenhet til det han tror på. Han om det. Bortsett fra dette tilførte han definitivt det QPR trengte; ballkontroll, smartness og selvtillit. Dette spredde seg i laget da Adel gjorde et gledelig godt innhopp, med msarte og geniale pasninger som åpnet opp et godt og kompakt WestHam-forsvar.

Cisse hadde to store muligheter i 2. omgang, den ene etter mesterlig fremspill fra Taarabt, men begge skuddene ble for dårlig plassert, og relativt enkelt for West Ham keeper Jussi Jaaskelainen å redde.

Granero hadde også en stor mulighet halvveis i omgangen, men også dette skuddet traff, i likhet med Cisse sine forsøk, innenfor en radius av 50 centimeter for keeper dessverre. At Samba "Løs kanon på dekk" Diakite slenger inn en grisetakling etter at han hadde gult fra før, tyder på en disiplin som er uforandret over halvannet år nå (etter at Hughes tok over) og som skulle vært stagget for lenge siden.
Det var noen gode tendenser i 2. omgang og på overtid dro Faurlin til med et knallhardt skudd, men også dette skuddet var for dårlig plassert.

I den andre enden hadde både Cole (alene med Cesar i det 67. minutt) og Carrol muligheter som var enda farligere enn våre forsøk.

Totalt sett altfor svakt
Alt i alt en altfor dårlig match, preget av kollektiv manglende selvtillit og en totalt manglende vinnerkultur. Vi tapte fortjent alt i alt, selv om det var noen gode forsøk i 2. omgang. Vi har mange gode spillere, deriblant en elegant Granero som var ett av få lyspunkt på en mørk kveld for QPR FC. Men samspill og formasjoner er på et skremmende svakt nivå. Og Hughes ventet til 84. minutt med å sette inn Hoilett for en svak Onuoha, og med dette fikk vi (til slutt) en mer offensiv formasjon. Det er vel litt for tabloid å ønske Hughes sin avgang, men likevel fristende. Dette laget er så langt fra det potensialet som ligger i hver enkelt spillers kvaliteter. I tillegg kan vi stille mengder med spørsmålstegn og ditto antall utropstegn med hvordan Hughes disponerer den spillerstallen han har, både når det gjelder struktur/formasjoner og bytter.

Fakta
QPR - West Ham 1-2 (0-2)
Mål: West Ham: Matthew Jarvis (3') Ricardo Vaz Te (35') QPR: Taarabt (57)

Dommer: Mark Clattenburg
Tilskuere: 17,363
Gule kort: QPR: Diakite (2 gule kort på 16 minutter!), Taarabt
West Ham: Nesten hele laget (8 gule kort!); Diame, Noble, McCartney, Jaaskelainen, Nolan, Cole, Collins, Tomkins

QPR: Cesar, Onuoha (Hoilett 84), M'Bia, Nelsen, Hill, Wright-Phillips (Diakite 56), Granero, Faurlin, Park (Taarabt 56), Zamora, Cisse
Ubenyttede reserver: Green, Ephraim, Ehmer, Mackie