Av STIAN KARLSEN

0-0 mot Bournemouth sist var et oppløftende, for å ikke si strålende, resultat. Prestasjonen var det heller ingenting å si på. Det var lov til å ha forventninger til denne matchen. 

Warburton viser seg å være en ganske forutsigbar mann, og han er lojal mot sin formasjon. Dermed ble det 4-2-3-1 denne gangen også. Siny Dieng i mål også denne gang med sin vante firer foran seg i Kakay, Barbet, Dickie og Wallace. På midten erstattet Carroll, ikke overraskende, en skadet Luke Amos og utgjorde en trio sammen med Ball og kaptein Cameron. På kantene var Osayi-Samuel og Chair, mens alene på topp fikk Bonne igjen sjansen. 

Lovende innledning
QPR startet matchen best. Åtte minutter var spilt når Chair tok ned ballen i feltet og prøvde runde Preston-keeper Rudd. Sistnevnte fikk akkurat avverget situasjonen. 0-1 kom drøyt halvveis i omgangen. Scott Sinclair satte fart mot 16 meteren og fikk raskt på seg flere spillere. Wallace var nok borti beinet hans og Sinclair falt til gressmatten. Dommeren blåste frispark, men etter å ha konferert med linjedommer så gjorde han om avgjørelsen til straffespark. Foreseelsen var inne i feltet, men var det straffe? Nja....

Daniel Johnson satte ballen sikkert i mål med en av tidenes merkeligste tilløp på straffespark. Ballen til venstre og Dieng til høyre. 

Preston lå lavt
Etter den første scoringen kunne Preston kontrollere oppgjøret. De kunne fått nok en straffe ganske kort tid etter den første da Dickie åpenbart dro i trøya til danske Emil Jakobsen i feltet. 

QPR virket paralyserte og klarte ikke produsere noe offensivt. 0-1 til pause. Det måtte endringer til... 

21 HT.jpeg

Ingen endringer
Dessverre var det ingen endringer å spore etter hvilen. Hverken i spillermateriell eller spill. Etter 58 minutter kommer den første endringen da Adomah kommer inn for Ball. Kan det være med å snu både trend og oppgjør?

Svaret kom kort tid senere, og var uheldigvis av det negative slaget. Den nevnte dansken, Jakobsen, kom seg forbi Dickie og ble lagt ned av Wallace som igjen ble "syndbukk" og  forårsaket kveldens andre straffe. Ingen god dag på jobben for vår venstreback. 

Scott Sinclair stepper opp for å ta straffen denne gangen og heller ikke han gjør noen feil mot Dieng. 0-2. 

På cruise-control
Etter dette var matchen på cruise-control for mannskapet til Neil Neil. QPR hadde mye ball uten å klare å trenge gjennom forsvaret til bortelaget. Nærmest kom Adomah på overtid da han kom alene med Rudd og satte ballen i stolpen og ut.

På tribunen satt Eze og fulgte matchen. Han er sårt savnet for øyeblikket. Kreativiteten og fremdriften i dette mannskapet er nesten fraværende uten ham. 0-2 var tilslutt helt fortjent og kan oppsummeres kort med et ord; Tassent...

 

QPR-Preston 0-2 (0-1)
Mål:
Johnson (24), Sinclair (60)