Det er noen fordeler ved å ha rykket ned. Vi får en tidlig seriestart, og antallet kamper stiger betraktelig. Championship er knallhardt!

Relativt "enkel" åpning
På papiret ser åpningen av sesongen veldig overkommelig ut. Sheffield Wednesday hjemme, Huddersfield borte og Ipswich hjemme bør gi muligheter for poengfangst i innledningen av sesongen.

Vi har gode minner fra møtene med Sheffield Wednesday. Det er 10 år siden vi sikret opprykk til championship i siste kamp av sesongen, mot nettopp Sheffield Wednesday, da vi vant 3-1 på Hillsborough. Kevin Gallen og Paul Furlong var målscorere, mens Martin Rowlands ble kåret til "man of the match".

Juletria
Julemåneden desember avgjør som regel en hel del. Den ser ganske tøff ut. Vi møter Leicester hjemme rett før jul, og har bortekamper mot Nottingham Forest og Watford i romjulen. Når 2013 har blitt 2014 så står Doncaster og venter på andre halvdel av Loftus Road på den første dagen av det nye året.

Avslutningen
Leicester, Nottingham Forest og Watford er også kamper i innspurten. Millwall hjemme og Barnsley borte setter punktum for sesongen 2013/14. Vi har forøvrig gode minner også mot Barnsley som motstander. Vi møtte dem i åpningskampen av opprykksesongen 2010/11 og vant kampen 4-0 etter scoringer av Helguson,Mackie,Taarabt og Hall. Det var starten på en rekke av 19 kamper uten tap!

Vi kan drømme om det samme denne sesongen, men spesielt realistisk er det neppe.

Ut på tur?
Dersom man skal på tur og ønsker å få med seg to hjemmekamper i ett "jafs" denne høsten, så peker hjemmekampene mot Birmingham og Brighton seg ut. Birmingham hjemme spilles lørdag 14 september, mens vi tar i mot Brighton den påfølgende tirsdagen.

Komplett (foreløbig, endringer vil forekomme) terminliste finner du her!

U R'sss